1. پژو 405

پژو ۴۰۵ قدیمی‌ترین خودروی ساخت داخل است که سه دهه روی خط تولید قرار داشت و آخرین مدل آن در سال ۱۳۹۹ به دست مشتریان رسید. این خودرو در سال ۷۲ و با موتورهای ۱.۶ لیتری و ۲ لیتری به مشتریان ایرانی معرفی شد و از سال ۸۱ موتور ۱.۸ لیتری XU7 به ۴۰۵ قدرت داد. صندوق عقب ماشین دوگانه ‌سوز به دلیل نصب باک گاز CNG، گنجایش کمتری از مدل بنزینی دارد. پژو ۴۰۵ SLX آخرین تیپ این سدان است که در ظاهر تفاوت‌هایی با GLX دارد و از پیشرانه TU5 پژو ۲۰۶ استفاده می‌کند.

2.پژو پارس

پژو پارس که در ابتدا با نام پرشیا شناخته می‌شد، در سال ۱۳۷۹ به دست خریداران ایرانی رسید. این خودرو که شبیه به ۴۰۵ با چهره‌ای جدیدتر است، با الهام از پژو ۴۰۶ مخصوص بازار ایران طراحی و تولید شده و به نوعی فیس‌لیفت پژو ۴۰۵ محسوب می‌شود. این خودرو در چهار مدل LX، اتوماتیک، دوگانه‌سوز و ساده در بازار خودرو خرید و فروش می‌شود. موتور پارس همان موتور ۱.۸ لیتری است که روی ۴۰۵ GLX قرار دارد. پارس LX از سال ۱۳۹۰ و با موتور TU5 روانه بازار شده و از امکانات بیشتری نسبت به دیگر مدل‌ها برخوردار است. ایران خودرو در سال ۱۴۰۱، پژو پارس ساده را با پیشرانه XU7P تولید و عرضه می‌کند.

3.پژو 206

پژو ۲۰۶ یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خودروها هم در بازار ایران و هم در بازارهای جهانی است. هاچبک فرانسوی در سال ۱۳۸۰ برای اولین بار راهی خیابان‌های کشور شد و در آن زمان به دلیل فاصله کم بین عرضه در ایران و فروش در بازارهای جهانی، خودروی مدرنی به حساب می‌آمد. پژو ۲۰۶ در ۶ تیپ تولید می‌شد که از نظر پیشرانه، گیربکس و آپشن با هم متفاوت بودند. در حال حاضر فقط تیپ ۵ و ۲ روی خط تولید باقی مانده‌اند، اما ایران خودرو جدیدترین مدل هاچبکش را با نام پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما معرفی کرده است.

4.پژو 207

پژو ۲۰۷ فیس لیفت ۲۰۶ است که با امکانات بیشتری نسبت به مدل قبلی، یکی از محبوب‌ترین خودروهای داخلی است که توسط شرکت ایران خودرو تولید و عرضه می‌شود. این خودرو در سال ۹۵ زیر پای مشتریان قرار گرفت و نسخه مجهز به سقف پانوراما نیز در سال ۹۹ به بازار آمد. چراغ‌های جلو، آینه و جلوپنجره از نو طراحی و در بالای داشبرد هم یک نمایشگر لمسی استفاده شده است.

5.تیبا

تیبا اولین خودرو ملی و انحصاری گروه خودروسازی سایپا است که در سال ۱۳۸۸ معرفی شد. این خودرو روی پلتفرم X200 ساخته شده و به گفته مدیران سایپا ایمنی بیشتری نسبت به پراید دارد. البته ظاهر تیبا از پراید خیلی بهتر و جدیدتر است و موتور قوی‌تری با ۸۷ اسب بخار دارد.

تیبا ۲ که با نام تیبا هاچبک شناخته می‌شود، در سال ۹۲ و چهار سال بعد از مدل صندوقدار عرضه شد. این خودرو جزو محصولات X200 سایپا، شامل تیبا صندوقدار، ساینا و کوییک است و مشخصات فنی یکسانی با این ماشین‌ها دارد.

6.دنا پلاس

دنا پلاس دو سال بعد از عرضه دنا، در سال ۹۶ به بازار آمد. در حقیقت این خودرو مدل اسپرت دنا است که تغییراتی در طراحی ظاهری داشته است. دنا پلاس توربو در سال ۹۷ به دست مشتریان رسید و تفاوتش با مدل ساده دنده‌ای، فقط افزوده شدن توربو به پیشرانه بود و البته ظاهر اسپرت‌تری پیدا کرد. دنا پلاس در ابتدا امکانات و آپشن‌های متنوعی داشت، اما از سال ۹۷ بعضی از این آپشن‌ها مثل سانروف، کیسه هوا جانبی و نویگیشن حذف شد.

7.رانا

رانا را می‌توان نسخه‌ی فیس‌لیفت پژو ۲۰۶ صندوقدار دانست. البته با انجام برخی تغییرات کمی از کیفیت آن کاسته شده است. به این ترتیب رانا را می‌توان مدل ارزان‌سازی شده‌ی ۲۰۶ صندوقدار به شمار آورد. این محصول نیز نسخه‌ی به‌روزرسانی شده‌ای از خود را تحت عنوان راناپلاس در سال ۹۸ روانه‌ی بازار کرد.

اضافه شدن دی‌لایت، تغییر قاب آینه و قالپاق و جلوپنجره‌ بارزترین تفاوت‌های راناپلاس با رانای معمولی بوده است. راناپلاس در در طرح پیش‌فروش ایران‌خودرو سال ۹۹ حدود ۴۵ هزار متقاضی داشته است.

8.رنو تندر

رنو تندر در ابتدا با نام ال ۹۰ معرفی و رونمایی شد و از سال ۸۶ روی خط تولید ایران خودرو قرار گرفت. مدل اولیه با کد E0 شناخته می‌شود که بعدها با رفع نواقص به مدل‌های E1 و E2 تبدیل شد. در حال حاضر فقط تندر۹۰ E2 در بازار موجود است و مثل پارس تندر از جعبه دنده JHQ استفاده می‌کند. پارس تندر در کارخانه پارس خودرو تولید می‌شود و فقط از نظر ظاهری با تندر۹۰ ایران خودرو متفاوت است. پارس تندر از سال ۹۱ به بازار ایران عرضه و از اواسط دهه ۹۰ به جعبه دنده JHQ و مالتی مدیا مجهز شد.

9.ساینا

ساینا یکی دیگر از اعضای خانواده X200 گروه خودروسازی سایپا است و در اواسط دهه ۹۰ و به عنوان فیس‌لیفت تیبا معرفی شد. ساینا هم مثل تیبا و تیبا ۲ و کوییک از همان موتور M15 با قدرت ۸۷ اسب بخار استفاده می‌کند و بعد از تیبا، دومین صندوقدار ارزان در بازار خودروهای صفر کیلومتر است. مدل‌های مختلفی از سدان جمع و جور سایپا در بازار موجود است که از نظر ظاهری و همین طور آپشن‌ها با هم تفاوت دارند، اما دارای پیشرانه و گیربکس یکسانی هستند.

10.سمند LX

سمند LX یکی از تیپ‌های خودروی ملی است که در سال ۱۳۸۳ و با هدف رفع کاستی‌ها و نواقص تیپ‌های قبلی و هم‌زمان با تیپ SE به بازار آمد. در سال ۱۳۸۸، مدل دوگانه‌سوز این خودرو عرضه شد و دو سال بعد موتور بنزینی EF7 روی سمند LX قرار گرفت. این خودرو یکی از جادارترین ماشین‌های تولید داخل است و البته جزو کم‌آپشن‌ترین‌ها هم به حساب می‌آید. مدلی از سمند LX نیز با موتور XU7 به فروش می‌رسد که روی پژو ۴۰۵ و پارس هم استفاده شده و قدرت کمتر و مصرف بیشتری نسبت به سمند LX EF7 دارد.

11.کوییک

کوییک در کنار پراید ۱۱۱ و تیبا یکی از هاچبک‌های جمع و جور سایپا است و هر چند به طور رسمی اعلام نشده اما مدل هاچبک ساینا محسوب می‌شود. هر چند کوییک از نظر ظاهری شباهت‌هایی به تیبا ۲ دارد و از نظر فنی کاملا مشابه این هاچبک است اما ارتفاع بیشتر، روف ریل و زه پلاستیکی باعث شده تا شکل و شمایلی اسپرت‌تر و جذاب‌تر پیدا کند. گروه خودروسازی سایپا، نسخه‌های متنوعی از هاچبک کوچک خود را روانه بازار کرده که طراحی ظاهری و همین طور آپشن‌هایشان با هم فرق می‌کند.

12.کوییک آر (R)

کوییک آر یکی دیگر از خودروهای انحصاری سایپا است و مثل  ماشین تیبا و ساینا روی پلتفرم X200 ساخته شده و به همین دلیل مشخصات فنی کاملا مشابهی با آنها دارد. این خودرو ۳۹۸۹ میلیمتر طول، ۱۶۸۸ میلیمتر عرض و ۱۵۲۴ میلیمتر ارتفاع دارد و با این ابعاد و اندازه‌ها در کلاس خودروهای هاچبک کوچک جای می‌گیرد. فاصله بین دو محور کوییک آر ۲۴۱۲ میلیمتر است و ۱۰۶۵ کیلوگرم وزن دارد. هاچبک دو رنگ سایپا به جز رنگ‌آمیزی بدنه، از نظر مشخصات فنی هیچ فرقی با کوییک معمولی ندارد و اندازه‌ها و وزن و پیشرانه و گیربکس و آپشن‌های این دو خودرو یکسان است.

کوییک آر از همان پیشرانه ۴ سیلندر M15 بنزینی استفاده می‌کند که در زیر کاپوت تیبا ماشین ساینا قرار دارد. این موتور می‌تواند ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن متر گشتاور تولید کند. جعبه دنده ۵ سرعتی دستی قدرت موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. کوییک آر با استفاده از جعبه دنده دستی و پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۳ ثانیه زمان لازم دارد تا به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و حداکثر سرعتش هم ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است. باک این هاچبک کوچک ظرفیت ۴۱ لیتر بنزین را دارد و مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر است.

مثل بیشتر خودروهای ارزان قیمت و اقتصادی، ترمز جلو از نوع دیسکی و ترمز عقب از نوع کاسه‌ای است. برای سیستم تعلیق جلو از مک فرسون و برای سیستم تعلیق عقب از میله پیچی استفاده شده است. گنجایش صندوق عقب هاچبک کوچک سایپا به ۲۲۵ لیتر می‌رسد. کوییک آر از رینگ‌های ۱۴ اینچی استفاده می‌کند.

13.کوییک اس(S)

کوییک اس مثل ساینا و تیبا و همین طور مدل‌ها و تیپ‌های قبلی کوییک روی پلتفرم X200 گروه خودروسازی سایپا ساخته شده و به همین دلیل دارای مشخصاتی کاملا یکسان با خودروهای هم‌خانواده خود است و فقط تغییرات جزیی داشته.

پیشرانه کوییک اس همان موتوری است که در تیبا، ساینا، کوییک معمولی، کوییک آر و کوییک آر پلاس استفاده شده اما با یک تفاوت و آن هم این که آلایندگی کمتری دارد.

موتور خودرو سایپا از نوع M15 با ۱.۵ لیتر حجم است که می‌تواند ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن متر گشتاور تولید کند. یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی، قدرت پیشرانه را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. کوییک اس ماشین تند و تیزی نیست  و بعد از ۱۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. بیشترین سرعتی که می‌توان با این خودرو حرکت کرد، ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است.

هاچبک کوچک سایپا، ۴۰۰۵ میلیمتر طول، ۱۶۷۸ میلیمتر عرض و ۱۵۳۲ میلیمتر ارتفاع دارد و فاصله بین محورها نیز ۲۴۱۰ میلیمتر و وزن خالص ۱۰۶۵ کیلوگرم است. کوییک اس برای طی کردن ۱۰۰ کیلومتر راه، ۷.۱ لیتر بنزین می‌سوزاند و باکش گنجایش ۴۱ لیتر بنزین را دارد. پیشرانه این خودرو به دریچه گاز برقی مجهز شده و توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را کسب کند.

سیستم تعلیق جلو از نوع مک فرسون و سیستم تعلیق عقب از نوع میله پیچشی است و ترمز دیسکی در چرخ‌های جلو و ترمز کاسه‌ای در چرخ‌های عقب به کار رفته و از رینگ‌های ۱۴ اینچی استفاده می‌شود. به احتمال زیاد، کوییک اس در آینده به مدل جدیدتر و بهینه‌سازی‌شده پیشرانه M15 مجهز می‌شود. موتور جدید M15GSI نام دارد و می‌تواند قدرت و گشتاور بیشتری تولید کند.

14.شاهین سایپا

شاهین جدیدترین محصول سایپا است و طراحی ظاهری زیباتری نسبت به دیگر تولیدات خودروساز داخلی دارد. با این حال، همان پیشرانه‌ای ۱.۵ لیتری ۸ سوپاپی که در تیبا، ساینا و کوییک استفاده شده بود، زیر کاپوت شاهین هم قرار گرفته است و یکی از ایرادات و اشکالات این خودرو جدید به شمار می‌آید.

تنها تفاوت پیشرانه شاهین با اعضای هم‌خانواده خود، مجهز بودن به توربوشارژ یا پرخوران است که باعث می‌شود قدرت این موتور از ۸۷ اسب بخار با تنفس طبیعی به ۱۱۰ اسب بخار با توربوشارژ برسد.

هر چند این موتور توربوشارژ قدرت و گشتاور بیشتری پیدا کرده اما وقتی آن را با پیشرانه EF7 ایران خودرو مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم که ۵ اسب بخار قدرت کمتری نسبت به این موتور تنفس طبیعی دارد.

شاهین با جعبه دنده ۵ سرعته دستی به مشتریان عرضه شده و در آینده نیز مدل گیربکس اتومات آن به بازار می‌آید. انتظار می‌رود که شاهین اتومات موتور ۱۶ سوپاپه و قوی‌تری داشته باشد.

سایپا شتاب ۰ تا ۱۰۰ شاهین را اعلام نکرده، اما بعضی تست‌های شخصی ۱۳ ثانیه را برای این سدان جمع و جور شهری ثبت کرده‌اند. در صورتی که اگر موتور شاهین ۱۶ سوپاپه بود، احتمالا در ۸-۹ ثانیه به به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسید.

15.ساینا S

ساینا S (اس)، پنجمین خودرویی است که بعد از مدل‌های SX، EX، اتوماتیک و پلاس با این نام به بازار عرضه می‌شود. اولین مدل ماشین ساینا در سال ۹۵ معرفی شد و چهار سال بعد اولین فیس لیفت آن با اسم ساینا S رونمایی شد. هر چند ظاهر خودرو جدید تفاوت‌هایی با مدل معمولی دارد اما مشخصات فنی آن تغییر چندانی نداشته و فقط با اضافه کردن دریچه گاز برقی، توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دریافت کند.

مزایا و معایب

+ کابین جادار

+ پیشرانه یورو ۵

+ آپشن‌ها و امکانات بیشتر

– کیفیت ساخت

مشخصات فنی

ساینا S دارای مشخصات فنی یکسانی با مدل‌های قبلی و همین طور کوییک S است. البته با اضافه کردن دریچه گاز برقی، این خودرو توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را کسب کند و همین طور با اصلاح سیستم برق، امکان نصب آپشن‌های مختلفی فراهم شده اما گروه خودروسازی سایپا به دلیل افزایش قیمت از خیر امکانات جدید برای ساینا گذشته است.

16.هیوندای سانتافه

به جرات میتوان گفت که هیوندای سانتافه با کیفیت مثال زدنی خود جزء بهترین و پرفروش ترین خودروهای خارجی وارداتی در ایران میباشد. این خودروی کره ای در برابر سایر خودروهای شاسی بلند که در کشور وجود دارد از طراحی بی نظیری برخوردار است و همین باعث شده است تا سانتافه جزء پرفروش ترین خودروهای ایرانی قرار گیرد.

سانتافه‌ای که در ایران وجود دارد از موتور ۴ سلیندر با حجم ۲۳۵۹ برخوردار است. موتور این خودرو با گشتاور ۲۴۵ نیوتن قدرت ۱۸۸ اسب‌بخار را تولید میکند.

مصرف سوخت ترکیبی هیواندای سانتافه ۱۱ لیتر در هر صد کیلومتر است و استاندارد آلایندگی آن یورو ۵ میباشد. در ضمن این خودرو از باک ۶۶ لیتری برخوردار است.

از میان برترین آپیشن های هیواندای سانتافه میتوان به کیسه ی هوای پرده ای، سیستمی کمکی در سر بالایی، گرمکن صندلی برای تمامی سرنشینان، سیستم ترمز پارک ای پی بی، کروز کنترل، کنترل اتوماتیک باد لاستیک ها و حافظه تنظیم صندلی ها اشاره نمود.

 

17.هیوندای سوناتا

هیوندای سوناتا که به عنوان یک سدان متوسط جزء پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران به شمار میرود در حال حاضر پرطرفدارترین خودروی هیبریدی خارجی است.

سوناتا LF که جزء معدود خودروهای هیبریدی خارجی در کشور است از یک موتور الکتریکی ۶۱ اسبی برخوردار است که با باتری های لیتیومی ۲۷۰ ولتی تغذیه میشود.

هیوندای در تولید خودروی سوناتا تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا بالاترین استاندارهای ایمنی را رعایت نماید. علاوه بر این امکانات رفاهی به روز نیز در این خودرو دیده میشود و میتوان به عنوان خودرویی فول آپشن نیز از آن یاد کرد.

سوناتا از موتور ۲ لیتری و پیشرانه ی ۴ سیلندر GDI برخوردار است که امکان تولید قدرت ۲۰۷ اسب‌بخار را به وجود خواهد آورد.

مصرف سوخت ترکیبی در خودروی هیوندای سوناتا ۴.۷ لیتر در هر صد کیلومتر است که آن را به یکی از کم مصرف‌ترین خودروهای خارجی تبدیل کرده است.

18.هیوندای النترا

هیوندای را میتوان جزء معدود شرکت هایی دانست که توانسته است در این سالها با کیفیت مثال زدنی خود بازارهای کشور های خارجی را به تصرف خود در آورد به همین دلیل در لیست پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران میتوان نام خودروهای مختلف این شرکت را مشاهده نمود.

هیوندای در سالهای اخیر تغییرات قابل توجهی در طراحی ظاهری و بدنه ی النترا به وجود آورده است تا جایی که در حال حاضر با خودرویی کاملا مدرن روبرو هستیم که توانسته است در کنار اصالت خود انتظارات نسل جوان را هم به خوبی پاسخ دهد.

النترا با موتور ۱۷۹۷ سی سی خود قدرت ۱۴۸ اسب‌بخار را در ۶۵۰۰ دور در دقیقه تولید میکند. این خودرو در کمتر از ده ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ثانیه دست پیدا خواهد کرد که برای این سدان کره ای کاملا مناسب خواهد بود.

از امکانات و تجهیزات هیواندای النترا میتوان به پایش اتوماتیک باد لاستیکها، تنظیم صندلی ها در ۶ جهت، سانروف، سیستم ورود بدون کلید، روکش های چرمی، سیستم های تهویه هوشمند و کروز کنترل اشاره نمود.

19.هیوندای توسان

با وجود این که در سالهای اخیر قیمت خودرو های خارجی افزایش قابل توجهی در کشور پیدا کرده است اما هیوندای توسان هنوز هم جزء اقتصادی ترین کراس‌اور های خارجی موجود در بازار میباشد که در لیست پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران میتوان آن را جزء بهترین گزینه های خرید عنوان کرد.

هیوندای توسان برای افرادی که عاشق خودروهای شاسی بلند هستند اما خودروهای سدان را هم دوست دارند گزینه ای هیجان انگیز خواهد بود. هیوندای در تولید خودرو های توسان ایمنی را در اولویت نخست خود قرار داده و تمامی آپشن های لازم برای ایمنی سرنشینان در کابین را مهیا نموده است.

توسان خودرویی با موتور ۴ سلیندر و حجم ۲ لیتری می‌باشد. مدت زمان شتاب صفر تا صد این خودرو ۱۲ ثانیه است و مصرف سوخت ترکیبی آن ۸.۳ لیتر در صد کیلومتر میباشد.

استارت دکمه ای، کول باکس، گرم کن و سرد کن صندلی، ورود بدون کلید و نویگیشن از امکانات و تجهیزاتی است که هیوندای در تولید خودروهای توسان به کار برده است.

20.هیوندای اکسنت

مورد بعد،  از لیست پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران قطعا هیوندا اکسنت خواهد بود. این خودرو که در برخی از کشور ها به نام ورنا شناخته میشود از پرفروش ترین خودروهای هیوندای میباشد که بیشتر، نسل جوان را هدف قرار گرفته است اما به علت زیبایی فوق العاده ای که دارد خریداران آن را تقریبا تمامی نسل ها تشکیل داده اند.

هیوندای اکسنت را میتوان خودرویی کاملا مدرن دانست که در مقابل تمامی امکانات و قابلیت هایی که دارد در مقابل سایر رقبا از قیمت مناسبی برخوردار است.

هیوندای به طراحی داخل کابین خودروی اکسنت اهمیت زیادی داده است و تمام تلاش خود را به کار برده تا تجربه ای بی نظیر را در اختیار رانندگان قرار دهد. داشبورد هیوندای اکسنت کاملا امروزی است و در آن اثری از طراحی داشبورد های کلاسیک وجود ندارد.

نمونه ی موجود از هیوندای اکستنت در داخل ایران در حال حاضر از موتور ۱.۶ لیتری برخوردار است که قدرت ۱۲۲ اسب‌بخار در دور موتور ۶۳۰۰ دور بر دقیقه تولید میکند.

هیواندای اکستنت از امکانات رفاهی مختلفی برخوردار است که سانروف، استارت دکمه ای، کروز کنترل، سیستم HAC و گرم کن صندلی از جمله موارد متعدد آن به شمار میروند.

21.هیوندای آزرا(گرنجور)

آخرین گزینهٔ فعال این شرکت کره‌ای در بازار ایران در این مطلب شاید جواب روشن و قطعی به سوال کدام ماشین هیوندای بهتر است ندهد، اما بدون شک یکی از زیباترین سدان‌های موجود در کشور است.

هیوندای آزرا از همان ابتدا چشم‌ها را به خود جذب و فروش خوبی پیدا کرد، اما بعد از چند سال ورود آن متوقف شد. تا اینکه مدتی بعد و در میانه سال ۱۳۹۷، نسخه جدید و شیک این مدل محبوب دوباره به کشور وارد شد. در میان تمامی محصولات هیوندای در ایران، آزرا با ارائه مدل ۲۰۱۹ جدیدترین ماشین این برند کره‌ای به حساب می‌آید.

نسل ششم هیوندای آزرا اگر چه در پلتفرم با سوناتا و کیا اپتیما مشترک است، اما ظاهر و طراحی مشخصاً به‌روزتر و چهره‌ای خیره‌کننده دارد. هر چند که از لحاظ تعدد و تنوع آپشن‌ها از رقبای خارجی خود در سطح پایین‌تری قرار می‌گیرد، اما کیفیت ساخت بسیار بالا و ایمنی خوب بدنه در کنار این رخ و صورت جذاب، کماکان خریداران را به سمت خود جلب می‌کند.

22.هیوندای i10

محصول نا امید هیوندای در کشور در ۴ ماهه اول ۲۰۱۸ در اروپا در مجموع ۲۹ هزار دستگاه فروش داشت و با نزولی ۶ درصدی در رتبه شصتمین خودرو موفق بازار اروپا جای گرفته است.

23.هیوندای i20

اولین خودروی پسابرجامی هیوندای در کشور که فعلاً قیمتی نزدیک به ۱۵۰ میلیونی پیدا کرده، پنجاه و سومین خودرو موفق بازار اروپا است که با افتی ۲.۱ درصدی در ۴ ماهه اول ۲۰۱۸ کلاً ۳۳ هزار دستگاه فروش داشته است.

24.هیوندای i20 مونتاژ

یکی از بهترین خودروهای هیوندای بازار ایران هیوندای i20 است. عمر حضور این هاچ‌بک قدیمی هیوندای در ایران به بیش از ۸ سال می‌رسد. در روزهای اول معرفی این ماشین، خیلی زود پای نسخه بازطراحی شده‌اش به کشور باز شد که دارای چند امکان اضافه مثل دوربین عقب، سیستم بدون کلید و سنسور باران بود؛ در حالی که موتور آن هم تقویت شده بود.

با این حال، امروز در بازار خودروهای صفر کشور مدل تازه و مونتاژی آن قرار دارد؛ کرمان‌موتور هیوندای i20 جدید را از اواخر سال ۱۳۹۵ مونتاژ و تولید کرد. این نسخه برخلاف نمونه‌های قبلی از طراحی زیر نظر گروهی از آلمان بهره گرفته که ظاهر و چهره ماشین را به مراتب جذاب‌تر کرده است.

از آنجا که به نبود بعضی از امکانات و آپشن‌ها در این ماشین خرده گرفته شد، گروه ایرانی مونتاژکننده آن دو سال بعد نسخه آپشنال i20 را معرفی کرد که چند قابلیت جدید به آن اضافه شده بود و ظاهر ماشین نیز دچار تغییرات کوچکی شد.

این محصول هیوندای با همه این تغییرات در این سال‌ها از کیفیت ساخت خوبی برخوردار است؛ با وجود ابعاد نه چندان بزرگ، دارای کابین جادار و از همه مهمتر مصرف سوخت پایین و کمتر از ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر را دارد. اما شتاب اولیه آن ضعیف است و از پایین بودن قدرت موتور رنج می‌برد. هم‌اکنون در هنگام نوشتن این مطلب، هیوندای i20 در بازار داخل قیمتی در حدود ۷۵۰ میلیون تومان دارد.

25.کیا سراتو

کیا سراتو با اختلافی ناچیز اصلی ترین رقیب هیواندای سانتافه در لیست پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران میباشد. این خودرو به دلیل طراحی قابل قبول خود جزء‌ جذاب ترین سدان های خارجی در کشور به شمار میرود و انتخابی مناسب برای رده های سنی مختلف است.

سراتو خودرو ای با موتور ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ می‌باشد که از حجم موتور ۱۹۹۸ سی سی برخوردار است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نزدیک به ۹ لیتر در ثانیه است که عدد مناسبی به نظر میرسد.

سیستم ورود بدون کلید به استفاده از دکمه ی استارتر، کیسه هوای پرده ای، پشت آمپر فلورسنتی، آینه های برقی، کروز کنترل اتوماتیک و سیستم مدیریت پیمایش از تجهیزات و امکاناتی است که کیا سراتو از آن برخوردار است.

26.کیا اپتیما

اپتیما یکی دیگر از پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران است که ساخت کشور کره میباشد. کیا در ساخت این کره تمامی المان ها را به صورتی قرار داده است تا این خودرو در کنار ظاهر اسپرتی که دارد به مذاق سنین مختلف نیز خوش بیاید به همین علت اپتیما را میتوان خودرویی اسپرت با ظاهری رسمی عنوان کرد.

کیا اپتیما تقریبا از سال ۲۰۱۲ وارد ایران شد و از همان سالها نظر بسیاری از مصرف کنندگان داخلی را به خود جلب کرد. جالب است بدانید که سنگ بنای اپتیما در واقع بر روی پلتفرم هیوندای i40 بنا شده است و همین باعث شده است تا به مرور شاهد تغییراتی جزء بر روی آن باشیم.

اپیتما در کنار راحتی و امکانات مختلفی که دارد از ایمنی فوق العاده ای برخوردار میباشد بنابراین میتوان با اطمینان به انتخاب آن برای سفرهای بین شهری پرداخت.

این سدان کره ای از یک موتور ۲۴۰۰ سی سی ۴ سیلندر برخوردار است که میتوان انتظار قدرت ۱۸۰ اسب‌بخار در ۶۰۰۰  دور بر دقیقه را از آن داشت. کیا اپتیما در ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت خواهد رسید و در هر صد کیلومتر به صورت میانگین چیزی در حدود ۸ لیتر بنزین مصرف خواهد نمود.

27.کیا اسپورتج

با نزولی ۴.۱ درصدی در میزان فروش، اسپورتیج امسال اندکی بیش از ۴۶ هزار دستگاه در اروپا فروش داشته و سی و سومین خودروی محبوب اروپایی‌هاست.

28.کیا سول

هاچ بک کیا که با هدف پاسخ به نیاز متقاضیان خودروهای ارزان قیمت طراحی شده و از رابطه کاربری مناسبی برخوردار است. این خودرو از یک موتور دو لیتری بهره می برد. قیمت جهانی این خودرو از حدود ۱۹ هزار دلار آغاز می شود. 

نقاط قوت: سیستم تعلیق مناسب، قیمت معقول

نقاط ضعف: کمتر بودن آپشن ها به نسبت رقبا، بهره مندی کم از خصوصیت های آیرودینامیکی

29.کیا ریو

ریو خودرویی بود که کیا موتورز آن را سال 2000 میلادی به‌عنوان جایگزین پراید رونمایی کرد. داستان حضور ریو در ایران به سال 83 برمی‌گردد؛ یعنی زمانی که دو سال از عرضه نسل اول آن می‌گذشت و فیس‌لیفت جدیدی در 2002 رونمایی شده بود.

آن روزها تنها تجربه مشتریان ایرانی از محصولات کیا همان پراید بحث‌برانگیز بود؛ اما کیا که آمد، سبک و سیاق خودروهای شهری تغییر کرد. این خودرو از پیشرانه 1.5 لیتری مناسبی استفاده می‌کرد و آپشن‌های خاصی نداشت ولی دوام و اقتصادی‌بودنش بر شهرت آن افزود. ریو به مدت هفت تا هشت سال، یک‌سره تولید شد و ایام موفقی را تجربه کرد؛ اما سال 90 شمسی با تصویب قانون اجباری شدن نصب کیسه هوا و عدم توانایی شرکت برای اجرایی کردن آن، تولید آن متوقف شد ولی هر دو مدل دنده‌ای و اتوماتش تا سال 91 فروخته می‌شدند.

30.کیا سورنتو GT لاین 2018

سورنتو هم یکی دیگر از خودروهای محبوب کمپانی کیا در ایران است که طرفداران خاص خودش را دارد. این خودرو در حقیقت، رقیبی برای هیوندای سانتافه به شمار می‌رود و طرفداران این خودرو، آن را از سانتافه هم بهتر می‌دانند!

کیا سورنتو از همان نسل اول وارد بازار ایران شد و فروش نسبتا خوبی را هم تجربه کرد. با این حال، پس از مدتی غیبت بازار خودش را از دست داد. اما کیا سورنتو GT لاین در سال ۲۰۱۸ وارد ایران شد که از قضا آپشن‌ها و امکانات خیلی خوبی هم نسبت به مدل ساده و حتی رقیبش (یعنی هیوندای سانتافه) دارد.

کیا سورنتو GT لاین حجم موتور ۲۴۰۰ سی‌سی دارد و از پیشرانه ۴ سیلندر GDI بهره می‌برد.  حجم باک آن ۷۱ لیتر و سقف سرعت آن ۲۲۰ کیلومتر و میانگین مصرف آن نیز چیزی در حدود ۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است.

کیفیت ساخت بالا، امکانات رفاهی زیاد (نسبت به رقبا) و بازار دست دوم خوب از نقاط مثبت این خودرو هستند. از نکات منفی کیا سورنتو جی‌تی لاین هم می‌توان به واردات محدود این خودرو و البته شتاب کمش اشاره کرد.

31.کیا موهاوی

موهاوی یکی دیگر از محصولات پرفروش کیا در بازار داخلی است که در آمریکا و چین به نام بورگو ‌(Borrego) به فروش می‌رسد، یک شاسی‌بلند تمام عیار است که نسل اول آن در سال 2008 توسط کیا موتورز به بازار عرضه شد. این خودرو نیز توسط پیتر شرایر، طراح اصلی سابق آئودی، طراحی شده‌است. موهاوی در آمریکا در سه نسخه مختلف اعم‌از مدل LX پایه که دارای موتور 3.8 لیتری V6 با گیربکس اتوماتیک، نسخه EX که مجهزبه موتور 4.6 لیتری V8 با گیربکس اتوماتیک، نسخه The Limited دارای موتور 4.6 لیتری V8 با گیربکس اتوماتیک و آپشن‌های متعدد عرضه‌ شد.

خرید شاسی بلند همیشه برای مردم ما جذابیت زیادی داشته است و این موضوع حتی در مورد موهاوی که مدل‌های جدید آن به ایران راه پیدا نکرده‌اند هم صادق است. این خودرو که در بین سال‌های 2009 تا 2013 مهمان جاده‌های کشورمان بود، در دو نسخه 6 سیلندر و 8 سیلندر در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفت که به‌جرئت می‌توان هر دو نسخه را جزو بهترین و قوی‌ترین شاسی‌بلندهای آفرودی بازار کشور در این رنج قیمتی دانست. مواردی همچون شاسی مستقل، سیستم تنظیم ارتفاع تعلیق عقب، دف لاک و سیستم چهارچرخ محرک 3 حالته (4H-4L-Auto) تنها بخشی از تجهیزات آفرودی کیا موهاوی هستند که هنگام گشت‌وگذار در دل طبعیت می‌توانند کمک حال شما باشند.

در ابتدای سال 2016 نمونه فیس‌لیفت نسل اول موهاوی تولید شد و حتی نسل دوم موهاوی نیز در سال 2020 به بازارهای جهانی عرضه شد، اما در حال حاضر مدل 2013 آخرین نمونه از این خودرو در بازار کشورمان محسوب می‌شود و حتی قیمت موهاوی این مدل قدیمی هم درحال‌حاضر بالاتر از 1 میلیارد تومان است.

چرا باید خودرویی از محصولات کیا خرید؟

به آخرین بخش از مقاله پرفروش‌ترین محصولات کیا در ایران رسیدیم؛ درحقیقت، کمپانی کیا بعد از سال‌ها آزمون و خطا در ارائه‌ انواع مدل‌های مختلف، امروزه توانسته‌‎است به معنای واقعی نماینده‌ای درخشان برای آسیا باشد. تنوع گسترده محصولات این شرکت و تنوع زیاد در لیست قیمت کیا به‌خوبی می‌تواند نشان‌دهنده نفوذ قدرتمند این خودروساز بزرگ در بازار کشور باشد. محصولات کیا از کیفیت و جذابیت بالایی برخوردار هستند و می‌توانند پاسخگوی نیازهای متفاوت مشتریان باشند.

32.کیا پیکانتو

خودروی پیکانتو به عنوان یک هاچبک محبوب و جمع و جور، از کوچکترین محصولات کمپانی کیا محسوب می شود که در مقایسه با رقیبان خود از امکانات بیشتر، طراحی بی نظیر و مصرف سوخت پایین تری برخوردار است.

33.رنو تالیسمان

شرکت فرانسوی رنو جزء پیشگامان صنعت خودرو سازی در جهان به شمار میرود که در دهه ی گذشته محصولات آن حضور پر رنگی در ایران داشته است و توانسته به سلایق مختلف در این بازار پاسخ دهد.

تلیسمان، یکی از پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران، اولین بار در سال ۲۰۰۱ رونمایی شد و در این دو دهه افتخارات زیادی را برای کمپانی رنو به ارمغان آورد. در تولید این خودرو در کنار زیبایی به ایمنی و راحتی سرنشینان توجه ویژه ای شده است به همین دلیل میتوان آن را بهترین گزینه برای سفر های خانوادگی دانست.

تلیسمان از نظر مصرف سوخت جزء بهینه ترین خودرو ها به شمار میرود و در هر ۱۰۰ کیلومتر چیزی حدود ۵.۶ لیتر بنزین مصرف خواهد داشت.

موتور ۱۶۰۰ لیتری ۴ سیلندر، شتاب ۶.۵ ثانیه ای در رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر و توان ۱۹۰ اسب‌بخار در ۶۰۰۰  دور در دقیقه از مشخصا فنی رنو تلیسمان میباشد.

34.رنو کولیوس

رنو با تولید خودروی کولیوس توانسته است به علاقه ی درصد قابل توجهی از مشتریان ایرانی که به دنبال شاسی بلند های با کیفیت هستند پاسخ دهد. این موضوع باعث شده است تا کولیوس در صدر پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران قرار گیرد.

یکی از دلایل فروش قابل توجهی رنو کولیوس در داخل را میتوان ظاهر خاص و متفاوت آن با سایر خودروهای شاسی بلند دانست. به جرات میتوان گفت که طراحان رنو در اجرای این خودرو خلاقیت بالایی را به کار برده اند تا کولیوس در مقایسه با رقبا حرفی برای گفتن داشته باشد.

کولیوس در رابطه با ایمنی نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد به طوری که توانسته در زمینه ی ایمنی خودرو بالاترین رده ی ارزشی را از موسسه Euro NCAPP دریافت نماید.

حجم موتور رنو کولیوس ۲۴۸۸ سی سی است و حداکثر قدرت موتور آن چیزی در حدود ۱۷۱ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه میباشد. مصرف سوخت این خودروی کره ای نیز کاملا بهینه است و در هر ۱۰۰ کیلومتر به صورت ترکیبی ۶.۹ لیتر میباشد.

رنو کولیوس از نظر امکانات رفاهی هم چیزی از رقبا کم ندارد و دارای سان روف چند حالته، سیستم استارت دکمه ای، سیستم چند رسانه ای، گرمکن صندلی، سفق پانورامیک و سیستم خنک کننده ی داشبورد میباشد.

35.رنو کپچر

کپچر یک کراس‌اور مدرن از شرکت رنو است که در حال حاضر در کشور به فروش میرسد و جزء پرفروش ترین خودروهای خارجی در ایران به شمار میرود.

رنو کپچر از طراحی کاملا اسپرت برخوردار است و این موضوع در نگاه اول به خوبی قابل مشاهده میباشد. رنو به طراحی داخل کابین این خودرو هم اهمیت زیادی داده است و تلاش کرده تا جایی که امکان دارد تمامی آپشن ها را به بهترین نحو ممکن در دسترس راننده قرار دهد.

خوشبختانه رنو کپچر در تست های ایمنی هم امتیاز های خوبی گرفته است و توانسته در تصادف از جهات مختلف، ایمنی سرنشینان را حفظ نماید. کپچر برای ایمنی هر چه بیشتر سرنشینان، از سیستم های باز شدن ایربگ جانبی و تکنولوژی های توزیع ترمز و ترمز کمکی نیز بهره گرفته است.

رنو کپچر در ده ثانیه به سرعت صد کیلومتر در ساعت خواهد رسید و در مقایسه با رقبا از شتاب قابل قبولی برخودار است. حجم موتور این خودرو ۱.۲ لیتر میباشد و مصرف سوخت آن نیز ۶ لیتر در هر صد کیلومتر میباشد.

کروز کنترل، کنترل پایداری، کنترل ایستایی در سربالایی، سنسور باران، اتولایت، نویگیشن، سیستم تشخیص آلایندگی، آینه ی جانبی برقی با گرمکن از قابلیت ها و امکاناتی است که در خودروی رنو کپچر تعبیه شده است.

36.فولکس واگن گلف

محصول جدید ماموت خودرو تا اینجای سال ۲۰۱۸ توانسته با رشدی ۱۴.۸ درصدی، بیش از ۱۷۲ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

37.فولکس واگن تیگوان

دیگر خودروی شرکت ماموت در کشور ششمین خودرو پرفروش اروپا است و با رشدی ۸ درصدی در سال ۲۰۱۸ توانسته در اروپا در طول ۴ ماه نزدیک به ۹۱ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

38.فولکس واگن پاسات

پاسات اولین سدان لوکس کمپانی فولکس واگن بود که ماموت خودرو به بازار ایران معرفی کرد. این خودرو با طراحی زیبا و امکانات خوبش توانست در میان سدان‌های لوکس به عنوان گزینه خوبی برای خرید مطرح و به یکی از بهترین ماشین‌های آلمانی موجود در ایران تبدیل شود.

امکاناتی مانند تهویه مطبوع سه گانه، سواری نرم و هندلینگ عالی و پیشرانه قدرتمند ۱.۸ لیتری با قدرت ۱۷۸ اسب‌بخار، و مصرف عالی سوخت ۵.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر از جمله نکات مثبت فولکس پاسات است.

کیفیت ساخت بالای فولکس پاسات پابه‌پای رقبایی مانند رنو تلیسمان، سوناتا و اپتیما جلو می‌آید، اما در بخش تنوع آپشن‌ها نبود امکاناتی مانند هشدار نقطه کور و سنسور تغییر لاین در برابر رقبای قدر آلمانی و کره‌ای یک نقطه ضعف بزرگ برای خودرویی در این کلاس قیمتی است.

39.فولکس واگن گل

گل محصولی نبود که فولکس واگن برای بازار اروپا بسازد چراکه با وجود داشتن گلف و شیراکو (scirocco)، عرضه هاچ‌بک دیگری آن هم تحت برند VW، میتوانست کار غول خودروسازی اروپا را سخت‌تر و سخت‌تر کند. اگر به زندگینامه گل نگاه کنیم، دقیقا همین موضوع برای‌مان اثبات می‌شود.

فولکس این خودرو را نخسیتن‌بار در دهه 80 میلادی و برای بازار آمریکای جنوبی، علی‌الخصوص بازار برزیل، ساخته بود. حتی نام گل را هم از واژه هم‌آوای آن یعنی Goal گرفته‌اند؛ همان واژه‌ای که برزیلی‌های فوتبال‌دوست، برایش می‌میرند! گل نه در نسل اول، بلکه در نسل دومش به بازار ایران رسید. البته آن گلی که در ایران مونتاژ می‌شد، در واقع دومین فیس‌لیفت از نسل دومش بود و به همین دلیل نیز به اتاق G3 مشهور شد. کرمان خودرو در اوایل دهه 80 شمسی، خط تولید گل را به زیرمجموعه تازه تاسیسش، یعنی خودروسازان بم سپرد. این شرکت در سال 81 افتتاح شده بود و در سال 84 نیز مونتاژ گل را آغاز کرد. گل با اینکه تنها 5 سال در کشورمان مونتاژ شد اما در همین مدت کوتاه، توانست به محبوبیت زیادی درمیان مشتریان ایرانی برسد؛ هم به لحاظ کیفیت ساخت بهترش نسبت به 206های آن سال و هم بدلیل استهلاک کمترش نسبت به رقبا. پاور ویندوز، شیشه بالابر برقی، آنتن مخفی روی شیشه، بازنشدن صندوق در زمان روشن بودن خودرو و صندلی دوتکه عقب، هرچند آپشن‌های خاصی نیستند اما از آنجایی که بسیاری از رقبای این آلمانی، این آپشن‌های ساده را هم نداشتند، باعث شده تا گل، حرفی برای گفتن داشته باشد.

البته در آن سال‌ها یک ایراد اساسی به گل وارد بود؛ اینکه قیمت زیادی داشت که باعث شده بود لوازم یدکی‌اش گران‌تر از 206 باشد. سرانجام در سال 2009 فولکس واگن برزیل از عدم پشتیبانی‌اش از بازار ایران گفت و نهایتا در اوایل سال 2010 (مقارن با بهار 89)، خودروسازی بم رسما از پایان تولید فولکس واگن گل خبر داد.

40.ب‌ام‌و X1

کم فروش ترین کراس اوور ب ام و در کشور با مجموع فروش ۴۰ هزار دستگاه و افت ۶.۶ درصدی، در رده چهل و سوم فهرست محبوب‌ترین خودروهای بازار اروپا قرار دارد.

41.ب‌ام‌و X4

شاسی بلند زیبا و لوکس کمپانی ب‌ام‌و، با ظاهری دلفریب تا حوالی سال ۲۰۱۷ به بازار ایران وارد می‌شد. خودرویی که شاید به جز لکسوس NX هیچ رقیب جدی در داخل کشور نداشت و یکه تاز خیابان‌های شهر بود. همین موضوع، X4 را به یکی از بهترین ماشین‌های آلمانی بازار ایران تبدیل کرد.

طراحی بی‌نظیر ب‌ام‌و X4 در کنار کیفیت فوق‌العاده ساخت و مجموعه‌ای از امکانات فنی و رفاهی بی‌نظیر، یک مجموعه رویایی از برند ب‌ام‌و را در اختیار طرفداران این خودروها قرار داده است. امکاناتی نظیر اتوپارک، رادارهای تشخیص عابر پیاده، تابلو خوان، نقطه کور و تابلو خوان، کروز کنترل هوشمند و بی‌شمار امکانات رفاهی و ایمنی که از خودرویی در این سطح و کلاس انتظار می‌رود.

موتور ۴ سیلندر این خودرو با حجم ۲ لیتر قدرتی برابر با ۲۴۱ اسب‌بخار را توسط یک گیربکس ۸ دنده اتومات به چهارگوشه خودرو منتقل می‌کند. شتاب بسیار خوب و مصرف سوخت پایین از جمله مزایای دیگر ب‌ام‌و X4 است. حساسیت به بنزین داخلی و بالا بودن هزینه نگهداری تنها معایبی است که می‌توان برای این زیبای آلمانی برشمرد.

ب‌ام‌و X4 بی‌شک یکی از بهترین خودروهای آلمانی موجود در بازار می‌تواند به راحتی دل خریدارانش را برباید.

42.ب‌ام‌و 530i

ب‌ام‌و ۵۳۰i هم یکی دیگر از خودروهای ب‌ام‌و است که می‌تواند پاسخی باشید برای سوال ماشین آلمانی چی بخریم؟ سدان زیبای آلمانی که در سال ۲۰۱۷ وارد ایران شد و از همان زمان، علاقمندان به این کلاس خودرو را شیدای خود کرد.

نکته جالب در مورد این خودرو بدنه آلومینیومی آن است که تقریبا اگر نگوییم بی‌سابقه، قطعا کم نظیر است. امکانات فنی و رفاهی و ایمنی این خودرو آن‌قدر زیاد و کامل است که برشمردن آن‌ها خود حدیث مفصلی است که در این مقال نخواهد گنجید.

موتور ۴ سیلندر ۲ لیتری با قدرت ۲۵۲ اسب‌بخار و مصرف سوخت ۵.۹ لیتر با شتاب ۶.۲ ثانیه و گیربکیس ۸ دنده اتومات هوشمند، نشان دهنده سطح بالای استاندارد این خودرو است. واردات محدود، هزینه نگهداری بالا و حساسیت به بنزین داخلی از جمله معایب این خودرو و البته تقریباْ تمام خودروهای آلمانی موجود در بازار است.

43.مرسدس بنز E200

مرسدس بنز E200 می‌تواند به راحتی پاسخ پرسش ماشین آلمانی چی بخریم؟ باشد. این مدل از مرسدس بنز یکی از بهترین‌های این برند است که در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد.

خطوط روی بدنه حالت تهاجمی مرسدس بنز E200 را دوچندان کرده است. کیفیت ساخت خودروهای مرسدس بنز نیاز به تعریف ندارد. کابین لوکس این خودرو دارای صندلی‌هایی با نهایت راحتی است که با وجود ماساژور و گرم کن و سردکن سرنشینان را در سفرهای طولانی ابدا خسته نمی‌کند.

سیستم ایمنی مرسدس بنز یکی از بهترین‌ها در دنیاست. با وجود ۹ کیسه هوا، سیستم‌های خودران و وجود سیستمی مانند Pre-Safe امکان تصادف برای این خودرو چیزی نزدیک به صفر است. اما در صورت تصادف هم سرنشینان با هیچ مشکلی روبه رو نخواهند شد.

پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری این خودرو ۱۸۴ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند که در کنار شتاب ۷.۷ ثانیه‌ای و مصرف سوخت ۶.۷ لیتری مجموعه کاملی از بهترین امکانات فنی را فراهم کرده‌اند. تنها نکته منفی برای مرسدس بنز را باید عدم سازش این خودروها با بنزین بی کیفیت داخلی دانست. البته مرسدس بنز با وجود هزینه‌های بالای نگهداری و عدم وجود قطعات نیز در کشور ما مشکلات خودش را دارد.

44.مرسدس بنز S500

خودروی بعدی خودروی آلمانی مرسدس بنز S500 است. مرسدس بنزهای کلاس S لوکس‌ترین و مدرن‌ترین خودروهای این برند هستند که امکاناتی تقریبا بی‌نظیر دارند.

از بحث طراحی ظاهری و کابین بی‌نقص و خاص و کنسول و ادوات داخلی رویایی این خودرو که بگذریم، انبوهی از امکانات فنی و رفاهی در بنز S500، نشان دهنده اوج فناوری در صنعت خودروسازی دنیاست. از امکانات خاص این خودو می‌توان به سیستم تعلیق بسیار مدرن ایرماتیک آن اشاره کرد که در هر نوع جاده‌ای کوچکترین تکانی را به داخل کابین وارد نمی‌کند.

فناوری نایت ویژن در این خودرو هر شی و خودرویی را در هنگام شب تشخیص می‌دهد. سیستم هشدار خواب آلودگی مرسدس بنز یکی از کامل‌ترین فناوری‌ها را دارد که در کنار سایر سیستم‌های خودران هرگونه احتمال تصادف و آسیب را تقریبا غیرممکن می‌کند.

این خودرو با پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۵ لیتری خود توان تولید ۳۰۱ اسب‌بخار را دارد. با توجه به این حجم و قدرت، مصرف سوخت بالایی باید از این مرسدس بنز انتظار داشت. به علاوه این خودرو به سختی با بنزین داخلی سازگاری پیدا می‌کند. هزینه بسیار بالای نگهداری و لوازم و قطعات جانبی بسیار گرانقیمت آن هم از مواردی است که خریدار باید به آن توجه کند.

45.مرسدس بنز کلاس GLA

یکی از بهترین خودروهای بنز بازار ایران و همچنین مطلب راهنمای خرید مرسدس بنز ما، مدل GLA است. این مدل از مرسدس بنز در تعداد بسیار کمی وارد ایران شد. یک سوپر اسپرت جذاب که در دنیا هم با قیمت گزاف به فروش می‌رود. در سال ۲۰۱۷ شرکت ستاره خاورمیانه ایران موفق شد با ارتباط خوبی که با شرکت آلمانی داشت، تعدادی از این خودرو خاص را به بازار ایران عرضه کند.

این خودرو در کلاس کراس‌اوورهای کوچک قرار می‌گیرد. از نظر ظاهری شباهت زیادی به مرسدس کلاس E‌ دارد. طراحی عقب این خودرو تفاوت زیادی با آنچه از مدل‌های مرسدس بنز دیده‌ایم دارد. خطوط حجم‌دهنده روی سپر و فرم چراغ‌ها نمایی جذاب به این بخش داده است.

اتاق این خودرو تفاوت زیادی با دیگر خودروهای لوکس مرسدس بنز دارد. کابین مرسدس بنز GLA کاملاً اسپرت طراحی شده است.  استفاده از تریم نقره‌ای و نوارهای قرمز کاملاً رنگ لوکس به این خودرو داده است.

این خودرو در دو تیپ GLA45 و GLA250 عرضه شده که اولی پیشرانه قوی‌تری دارد. یک پیشرانه ۴ سیلندر توربو ۲ لیتری با قدرت ۳۷۵ اسب‌ بخار در زیر کاپوت این خودرو جا خوش کرده است. قدرت پیشرانه و شتاب ۴٫۴ ثانیه این پیشرانه نشان می‌دهد که با چه خودروی خاصی روبه‌رو هستیم.

46.مرسدس بنز C200

این خودرو یکی از خودروهای خاص و جزء یکی از بهترین ماشین های بنز موجود در ایران است که در تعداد محدودی وارد شد. C200 سدان لوکس کمپانی مرسدس بنز است که به‌خاطر کابین خاصش در ایران شهرت زیادی پیدا کرد.

با ورود به اتاق این خودرو به‌یک‌باره پا به یک دنیای جذاب، لوکس و کاملاً متفاوت با تصورات خود می‌گذارید. تریم چرم و چوب به‌کار‌رفته در اتاق این خودرو در کنار قطعات کرومی که به‌وفور در بخش‌های مختلف کنسول دیده می‌شود، کابینی متفاوت به وجود آورده که تلفیقی از فضایی لوکس و اسپرت است.

پیشرانه ۴ سیلندر توربوشارژ این خودرو با حجم ۲ لیتر، ۱۸۴ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند. شتاب این خودرو ۷٫۲ ثانیه است که برای یک سدان بد به نظر نمی‌رسد. به‌صورت ترکیبی هم ۶٫۱ لیتر بنزین می‌سوزاند که عدد قابل‌قبولی است.

47.مرسدس بنز CLS500

CLS سال‌هاست که به عنوان اثری هنری روی چهارچرخ شناخته می‌شود. تلاش مرسدس بنز در این بوده که در هر نسل از CLS نهایت دقت و ظرافت و زیبایی را به کار گیرد. این کوپه خوش‌سیما نیز در ایران هواداران بسیاری دارد. خطوط برجسته‌تر بدنه، کاپوت کشیده‌تر و ارتفاع کمتر در کنار شکل سقف و زاویه شیشه جلوی خودرو آن را از دیگر مدل‌های مرسدس بنز متمایز کرده است.

48.آئودی Q5

آخرین خودروی پیشنهادی ما در راهنمای خرید خودروی آلمانی آئودی کیو ۵ است. Q5 کراس اوور کامپکت شرکت آئودی است که به تعداد محدود در سال ۲۰۱۶ به ایران وارد شد.

طراحی زیبا و کیفیت ساخت فوق العاده این خودرو، نوید ورود یک برند با کیفیت را به کشورمان می‌داد که می‌توانست رقیب خوبی برای خودروهای مرسدس بنز و ب‌ام‌و باشد. اما مشکلات ورود این خودرو به ایران و حاشیه‌های فراوان آن باعث شد که خیلی زود واردات آئودی به ایران متوقف شده و طرفداران این خودرو در حسرت تجربه رانندگی با مدل‌های جدید این خودرو بمانند.

عملکرد بسیار عالی پیشرانه و گیربکس آئودی، سیستم ایمنی کامل، شتاب بسیار خوب و سیستم چهارچرخ محرک کواترو از جمله امکانات خوب این خودرو است. نداشتن قابلیت آفرود (نسبت به رقبا)، هزینه نگهداری بالا، خدمات پس از فروش ضعیف، عرضه بسیار محدود و حساسیت به بنزین داخلی را نیز از جمله نکات منفی این خودرو می‌توان برشمرد.

49.پورشه کاین

پورشه کاین در سال 2002 به عنوان اولین شاسی بلند لوکس پورشه به بازار معرفی شد و در مدت کوتاهی به پرفروش‌ترین خودرو پورشه در سراسر جهان در آن زمان تبدیل شد. از نسل اول این خودرو تا سال 2009 خبری در ایران نبود و در آن سال اولین سری پورشه کائن به ایران وارد شد که خیلی زود محبوبیت بالایی در بین ایرانیان پیدا کرد.

بعد از آن نوبت به نسل دوم این خودرو رسید که واردات گسترده‌ای داشت و در همه تیپ‌ها از 6 سیلندر ساده تا 8 سیلندر توین توربو به بازار ایران عرضه شد. خودرو پر قدرتی که با ظاهری جذاب و لیست امکانات رفاهی عالی به همراه یک موتور پرقدرت در صدر بهترین شاسی بلندهای ایران قرار می‌گرفت و تا قبل از قرار گیری در لیست ممنوعه خودروهای وارداتی خرید پورشه کاین در ایران محبوبیت زیادی داشت. در حال حاضر نیز بازار خرید و فروش پورشه کاین طرفداران زیادی در ایران دارد و با توجه به این که قیمت پورشه کاین به دلیل موجود بودن در نمونه دسته دوم از سایر مدل‌های پورشه مناسب‌تر است طرفداران بیشتری دارد.

50.پورشه ماکان

یکی از بهترین ماشین‌های آلمانی بازار ایران که می‌توان آن را خرید، پورشه ماکان است. اس یو وی کامپکت زیبای شرکت پورشه، با طراحی خاص و متفاوتش، مورد توجه تمامی اقشار جامعه قرار می‌گیرد. یک خودروی لوکس با کامل‌ترین امکانات فنی و رفاهی که با بالاترین سطح کیفیت عرضه شده است.

از جمله امکانات خاص ماکان باید به دکمه تعلیق هوشمند، کلید تنظیم ارتفاع، دکمه آفرود، کلید کنترل خودرو برای ماندن در بین دو لاین، دکمه تنظیم مود رانندگی و دکمه خاموش کردن موتور به هنگام توقف برای صرفه جویی در مصرف سوخت اشاره کرد.

پورشه ماکان با موتور ۴ سیلندر توربوشارژ و حجم ۲ لیتر قدرتی معادل ۲۵۲ اسب‌بخار را تولید می‌کند. هزینه نگهداری بالا و حساسیت پیشرانه به بنزین کم کیفیت داخلی را می‌توان از جمله نقاط ضعف این خودرو در ایران دانست.

51.پورشه پانامرا

دومین خودروی موجود در این راهنمای خرید خودروی آلمانی، پورشه پانامرا است. پانامرا یک خودروی فوق اسپرت است که با وجود امکانات بی‌نظیر فنی و رفاهی، باید آن را یک خودروی فوق لوکس نیز دانست.

استایل جذاب پانامرا در کنار کابین و کنسول بی‌نظیرش، انگار شما را به سرزمین رویاها می‌برد. رانندگی با این خودرو با آن غرش‌های هیجان انگیز و شتاب خارق العاده‌اش، نهایت تجربه رانندگی است که هر فردی شاید در زندگی بخواهد امتحان کند.

لیست آپشن‌های رفاهی پورشه پانامرا آن‌قدر طولانی است که برای توصیفش باید ساعت‌ها صحبت کرد. تقریبا هر فناوری که در جهان خودرو وجود دارد در پانامرا جمع شده است. تجهیزات ایمنی این خودرو مجموعه ویژگی‌های مثبت آن را تکمیل کرده است.

پورشه پانامرا که یکی از بهترین ماشین‌های آلمانی ایران است با دو پیشرانه ۶ و ۸ سیلندر در ایران وجود دارد که در اولی پیشرانه ۳.۶ لیتری، قدرتی معادل ۳۱۰ اسب‌بخار دارد و در مدل دوم، پیشرانه با حجم ۴.۸ لیتر با قدرت ۴۲۰ اسب‌بخار جاده‌ها را درمی‌نوردد.

یک نسخه توربوشارژ ۸ سیلندر از پورشه پانامرا هم به تعداد محدود وجود دارد که با پیشرانه ۴.۸ لیتری، قدرتی معادل ۵۲۰ اسب‌بخار دارد. مصرف سوخت بالا، هزینه نگهداری بسیار بالا و ضعف خدمات پس از فروش را باید از نقاط ضعف پورشه پانامرا در ایران دانست.

52.لکسوس NX300h

اگر شخصی پرسید ماشین ژاپنی چی بخریم؟ بد نیست که لکسوس NX300h را به او معرفی کنید. لکسوس در سری NX در بازار کشور ما غوغا به پا کرد و به پرفروش ترین شاسی بلند لوکس کشور بدل شد. طراحی تهاجمی، خشن و فوق‌العاده جذاب این سری از خودروها از همان ابتدای واردات به کشور با استقبال چشمگیری مواجه شدند. ناگفته نماند که لکسوس با مدل NX300 هیبرید هم در ایران به فروش بسیار بالایی رسید.

قوای محرکه این خودرو از یک موتور الکتریکی و یک پیشرانه بنزینی ۲.۵ لیتری با تنفس طبیعی تامین می‌شود. این مجموعه توان به تولید ۱۹۴ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور را دارد که این نیرو به وسیله گیربکس CVT-E به هر چهار چرخ (AWD) منتقل می‌شود.

NX300 پنج ستاره ایمنی از موسسه یورو انکپ اخذ کرده و ایمنی بسیار بالایی دارد. طراحی جسورانه داخلی و خارجی، متریال و کیفیت ساخت فوق‌العاده، تجهیزات و امکانات رفاهی لوکس و مدرن، آپشن های بسیار متنوع، مصرف سوخت اقتصادی (مصرف سوخت ترکیبی ۷.۷ لیتر)، عملکرد هماهنگ سیستم فنی و موتور پر بازده این خودرو از ویژگیهای مثبت و فضای کابین محدود و شتاب اولیه معمولی از معدود نقاط ضعف این خودرو است.

NX300 جذاب نیز همانند همتای خود C-HR در این سگمنت، حتی در این روزهای بازار از ارزش خرید بالایی برخوردار است. این خودرو در مدلهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ در بازار موجود است و یکی از بهترین خودروهای ژاپنی است که هم اکنون می‌توانید خریداری کنید.

53.لکسوس GX

لکسوس GX به عنوان یک شاسی‌بلند 7 نفره و سایز متوسط برای اولین بار در سال 2002 و با نام GX 470 به بازار آمد. لکسوس GX از موتوری 4.6 لیتری V8 و مشابه با مدل LX470 استفاده می‌کند.  پیشرانه V8 این محصول با استفاده از گیربکس 5 سرعته اتوماتیک و همراهی سیستم چهار چرخ محرک، لذت رانندگی در جاده‌های گوناگون را برای شما به همراه داشته و با توان 301 اسب‌بخاری آن دیگر هیچ دغدغه‌ای نخواهید داشت.

لکسوس GX ظاهری مشابه با پسر عموی خود یعنی تویوتا پرادو دارد. این SUV سایز متوسط دارای ویژگی‌های منحصر به فردی بوده و از فناوری‌هایی مانند سیستم هشدار خروج از خط، سیستم‌های کمک راننده فعال، سیستم‌هایی برای جلوگیری از برخورد با رو برو و همچنین کیسه‌های هوای فعال و اختصاصی به منظور محافظت از سر و زانوها استفاده می‌کند.

54.لکسوس RX350 

اگر بدنبال خرید کراس‌اووری عالی بوده و می‌خواهید تجربه سواری با یک پرچمدار را داشته باشید؛ قطعاً لکسوس RX گزینه ایده‌آلی برای شما خواهد بود. طراحی اسپرت و چهره تهاجمی آن شاید شما را فریب دهد و گمان کنید که RX برای رانندگی در پیست ساخته شده است. اما این گونه نبوده و لکسوس RX برای پیست مسابقه طراحی نشده؛ اما با این وجود بسیار لوکس، راحت و چابک است. خریداران این محصول می‌توانند RX را در دو مدلِ دو ردیفه یا سه ردیفه سفارش داده و از پیشرانه 3.5 لیتری V6 آن لذت ببرند.

55.لکسوس LX570

در میان محصولات لکسوس، سری LS به‌عنوان لوکس‌ترین سدان سایز بزرگ این شرکت نقش محصول پرچمدار و شاخص کمپانی را بازی می‌کند. اما در بازار ایران این مدل LX است که به‌ لطف استفاده از پلتفرم محبوب لندکروزر و انبوهی از امکانات رفاهی به‌عنوان یک شاسی‌بلند لوکس، قدرتمند، قابل اطمینان و فاخر شناخته می‌شود و گل سرسبد خودروهای لکسوس و تویوتا در ایران لقب می‌گیرد. با این‌حال وضع قانون منع واردات خودروهای لوکس (بالای 2500 سی‌سی) موجب شد که LX570 فقط در حد فاصل سال‌های 2012 تا 2013 به ایران وارد شود.

56.هوندا CR-V

CR-V کراس اوور برند هونداست که برای اولین نسل آن در سال ۱۹۹۵ روی خط تولید قرار گرفت و اکنون در نسل پنجم تولید و عرضه میشود. نسل چهارم این خودرو در سال ۲۰۱۱ تولید شد و اولین فیس لیفت آن در سال ۲۰۱۵ عرضه شد. در همان سال و سال بعد این خودرو به صورت محدودی توسط شرکت گلرنگ موتور وارد بازار کشور شد و اکنون یکی از بهترین خودروهای ژاپنی بازار ایران به شمار می‌آید.

هوندا CR-V در بازارهای جهانی با موتورهای متفاوتی عرضه می‌شود. مدل عرضه شده در کشور ما، مجهز به یک موتور ۲.۴ لیتری ۴ سیلندر است که میتواند ۱۸۵ اسب بخار قدرت و ۲۴۵ نیوتن متر گشتاور تولید کند. قدرت تولیدی توسط این موتور به وسیله گیربکس CVT به هر چهار چرخ منتقل میشود. کشش پیشرانه این خودرو فوق العاده است و راندمان بالایی دارد.

عملکرد گیربکس و سیستم AWD بی‌نقص و عالیست. سواری بی نظیر، مصرف سوخت مناسب، سیستم تعلیق فوق العاده، ایمنی بالا و عملکرد مطلوب سیستم ترمز این خودرو از دیگر ویژگی‌های مثبت این خودروست.

کابین CR-V کاملا مناسب و جادار و به لطف کیفیت ساخت بسیار بالا، یک کابین کاملا آکوستیک و بی صدا است. این خودرو هزینه تعمیر و نگهداری معقول تری نسبت سایر هموطنان خود دارد و تنها می‌توان طراحی ساده کابین را به عنوان نقطه ضعفش معرفی کرد. همه این نکات باعث شد تا ما هوندا C-RV را در این راهنمای خرید خودروی ژاپنی به شما معرفی کنیم.

57.تویوتا لندکروز

اگر شما هم جز کسانی هستید که علاقه زیادی به خودروهای شاسی بلند بزرگ دارید، مطمئنا تویوتا لندکروز یکی از خودروهای محبوب شما خواهد بود. تویوتا لندکروز یکی از شاسی بلندهای با اصالت و جزو پرفروش ترین خودروهای تویوتا است که تاریخ تولد آن به سال 1951 میلادی باز می‌گردد.

در سال 2008 نسل پنجم تویوتا لندکروز به بازار ایران وارد شد که با کد J200 شناخته می‌شود و تا سال 2013 نیز عرضه این خودرو در بازار کشور ادامه داشت، اما از آن سال به بعد واردات تویوتا لندکروز نیز در ایران متوقف شد.

در سال 2015 لندکروز J200 یک فیس‌لیفت جزئی را تجربه کرد که حاصل آن چراغ‌هایی جدید به همراه امکانات متنوع‌تر برای این غول ژاپنی بود.

تویوتا لندکروز با دو پیشرانه 6 سیلندر 4 لیتری (GXR) و 8 سیلندر 4.7 لیتری (VXR) در بازار کشورمان وجود دارد که نمونه VXR در مقایسه با GXR علاوه بر توان خروجی بالاتر از امکانات و تجهیزات متنوع‌تری نیز برخوردار است.

هر دو تیپ نام‌برده شده از یک گیربکس 5 سرعته اتوماتیک بهره می‌برند تا توان پیشرانه خود را به هر چهار چرخ خودرو منتقل نمایند.

58.تویوتا پرادو

تویوتا پرادو به نوعی برادر کوچک‌تر تویوتا لندکروز محسوب می‌شود، خودرویی شاسی بلند و باابهت که در مقایسه با برادر بزرگ‌تر خود از طراحی هیجان انگیزتری برخوردار است.

نسل سوم تویوتا پرادو (J120) اولین بار در سال 2005 راهی بازار کشورمان شد و در همان ابتدا توانست نظر بسیاری از خریداران مخصوصا علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی را به سوی خود جلب کند.

پس از آن در سال 2010 نسل چهارم (J150) از این ژاپنی بلندقد توسط ایرتویا به بازار کشورمان وارد شد و همچون نسل سوم خود توانست فروش بسیار خوبی را تجربه کند.

پرادو نسل چهارم با دو پیشرانه 4 سیلندر 2.7 لیتری و 6 سیلندر 4 لیتری به بازار کشورمان عرضه می‌شد که پیشرانه 2.7 لیتری بر روی نمونه‌های سه درب و پیشرانه 4 لیتری بر روی نمونه‌های چهار درب قرار داشتند. (برای آشنایی بیشتر این خودرو مطالعه مقاله مقایسه تویوتا لندکروز و تویوتا پرادو را به شما پیشنهاد می کنیم)

شاید نسل سوم پرادو خصوصا در مدل سه درب در بحث پایداری، چالاکی و فرمان پذیری از ضعف‌هایی رنج می‌برد، اما نسل چهارم این شاسی‌بلند ژاپنی از پایداری بیشتر، کیفیت سواری بالاتر و همچنین چالاکی بیشتری برخوردار است و به ‌خوبی می‌تواند لبخند رضایت را بر لبان خریداران خود بنشاند.

59.تویوتا RAV4

پرفروش‌ترین کراس اوور تویوتا در دنیا محبوبیتی در اروپا ندارد. این خودرو در رتبه هفتاد و سوم جدول قرار داشته و کمی بیش از ۲۵ هزار دستگاه فروش داشته است.

60.تویوتا C-HR

اولین ماشینی که در راهنمای خرید خودروی ژاپنی به شما معرفی می‌کنیم، تویوتا C-HR است. C-HR بعد از پریوس نوعی ساختارشکنی در میان خودروهای تویوتا است.

طراحی این کراس اوور کامپکت ژاپنی اغراق آمیز، مهیج و شجاعانه است. عملکرد طراحان این خودرو به داخل کابین نیز امتداد یافته است. طراحی کارآمد و زیبا، فضای کاملا مناسب کابین با وجود کامپکت بودن خودرو و متریال باکیفیت به کار رفته در ساخت قطعات داخلی، از نکات ویژگیهای مثبت C-HR است.

این خودرو با دو موتور در بازار ایران عرضه شد. در اولین نسخه، قوای محرکه خودرو از یک موتور بنزینی با حجم ۱.۲ لیتر گرفته می‌شود که توان تولید ۱۱۵ اسب بخار قدرت و ۱۸۶ نیوتن متر گشتاور را دارد. نسخه دیگر C-HR از نوع خودروهای هیبریدی است که از یک موتور ۱.۸ لیتری بنزینی و یک موتور الکتریکی بهره می برد که در مجموع می توانند ۱۲۲ اسب بخار قدرت تولید کنند.

گیربکس این خودرو CVT و به سیستم AWD (چهار چرخ متحرک) مجهز است. از مهمترین محاسن این خودرو راندمان عالی هر پیشرانه در هر دو مدل است. تویوتا C-HR که ۵ ستاره ایمنی از یوروانکپ دارد، علاوه بر طراحی زیبا، عملکرد فنی فوق‌هالعاده، فضای جادار کابین، کیفیت متریال و ساخت بسیار بالا، تجهیزات و امکانات رفاهی کاملی را نیز در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد.

در میان بررسی‌ها، از معدود نارضایتی‌هایی که در خصوص این خودرو بیان شده، دید محدود عقب خودرو است. جدای از شرایط فعلی حاکم بر بازار داخلی، این خودرو قیمت جهانی بالایی دارد که به عنوان یک ویژگی منفی برای آن شمرده میشود. هر چند این کراس‌اوور با وجود رقبای سرسخت و قیمت بالا، در تمامی بازارهای عرضه شده آمار فروش فوق‌العاده‌ای برجای گذاشته است.

61.تویوتا کرولا 

یکی از پرفروش ترین خودروهای شرکت تویوتا، کرولا می باشد. تویوتا کرولا محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین سدانی است که تاکنون توسط تویوتا ساخته شده است؛ به طوری که برای سال‌های متمادی نام آن در صدر لیست پرفروش‌ترین سدان‌های جهان قرار دارد. همچنین گذشته از کلاس سدان، کرولا با اختلاف پر فروش ترین خودروی جهان است.

62.تویوتا کمری 

تویوتا کمری یکی از اصیل‌ترین سدان‌های خانوادگی تویوتا و یکی از پرفروش ترین خودروهای تویوتا محسوب می‌شود که از لحاظ محبوبیت و قدمت دست کمی از تویوتا کرولا ندارد.

نسل هفتم تویوتا کمری در سال 2015 راهی بازار کشورمان شد و در حدود یک سال بعد نمونه فیس‌لیفت آن نیز به خیابان‌های کشورمان پای گذاشت. نمونه فیس‌لیفت نسل هفتم تویوتا کمری، به واسطه طراحی جذاب، سواری نرم و استهلاک کم توانست همچون نسل‌های گذشته خود فروش مناسبی را در بازار داخلی تجربه کند.

قلب تپنده این سدان ژاپنی یک پیشرانه 2494 سی‌سی است که توان تولید قدرت 181 اسب بخار و گشتاور 235 نیوتن‌متر را دارد.

نیروی تولید شده توسط تویوتا کمری به‌وسیله یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌گردد تا این سدان خانوادگی بتواند ظرف مدت حدودا 9 ثانیه از صفر به صد کیلومتر بر ساعت برسد. در حال حاضر تویوتا کمری نسل هفتم با دو نوع پیشرانه هیبریدی و بنزینی در دو تیپ LE و XLE برای مدل هیبریدی و دو تیپ GL و GLX برای مدل بنزینی قابل خریداری است که نمونه هیبرید از پیشرانه پرتوان‌تر و مصرف سوخت کمتری برخوردار است!

63.تویوتا پریوس 

اولین نسل پریوس در سال 1997 و با شعار «به ‌موقع و برای کمک به قرن 21» راهی بازار جهانی شد. فروش بسیار بالای تویوتا پریوس نسل اول در بازارهای جهانی تویوتا را بر آن داشت تا در سال‌های آینده نمونه‌های جذاب‌ و پرتوان‌تری از این سدان ژاپنی را طراحی و تولید نماید.

فروش جهانی نسل چهارم پریوس از سال 2016 آغاز شد و در سال 1395 نیز شرکت ایرتویا موفق شد به عنوان نماینده رسمی محصولات تویوتا در ایران، تویوتا پریوس نسل چهارم را در بازار کشور به فروش برساند. نیروی محرکه تویوتا پریوس از دو پیشرانه الکترونیکی و یک پیشرانه بنزینی تأمین می‌شود که در مجموع توان تولید 121 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن‌متر گشتاور را دارد.

نیروی تولید شده توسط پیشرانه نیمه الکتریکی پریوس از طریق گیربکس پیشرفته E-CVT به چرخ‌های جلو منتقل می‌گردد.

همان‌طور که از یک خودرو هیبرید می‌توان انتظار داشت، تویوتا پریوس از مصرف سوخت و استهلاک بسیار کمی برخوردار است به طوری که این خودرو در یک سیکل ترکیبی تنها 3.5 لیتر سوخت در هر 100 کیلومتر مصرف می‌نماید!

64.تویوتا یاریس 

یاریس نام یکی از خودروهای اقتصادی و پرفروش تویوتا است که از سال 1999 در سبد محصولات این شرکت قرار دارد. از سال 2008 نسل دوم تویوتا یاریس در دو نمونه هاچبک و سدان به بازار کشورمان راه یافت و به واسطه ابعاد جمع و جور و مصرف سوخت اقتصادی خود از همان ابتدا مورد توجه خریداران ایرانی قرار گرفت.

به لطف شرکت ایرتویا نسل سوم تویوتا یاریس با طراحی جذاب‌تر و امکانات بیشتر در سال 2012 وارد بازار داخلی شد و توانست تجربه نسبتا موفقی را کسب نماید.

همان‌طور که از یک خودرو اقتصادی باید انتظار داشت پیشرانه 1.5 لیتری تویوتا یاریس از چالاکی بالایی برخوردار نیست؛ حداکثر قدرت خروجی این پیشرانه 4 سیلندر 107 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن برابر 141 نیوتن‌متر است. یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک وظیفه انتقال نیروی پیشرانه این خودرو را به چرخ‌های جلو بر عهده دارد.

در حال حاضر نمونه‌های دست دوم تویوتا یاریس نسل سوم، در دو کلاس هاچبک و سدان در بازار داخلی موجود است و با سطوح مختلفی از تجهیزات در دسترس علاقه‌مندان به هاچبک‌های کوچک شهری قرار دارد.

65.نیسان ماکسیما

نیسان ماکسیما یکی از لوکس‌ترین و محبوب‌ترین محصولات مونتاژی تاریخ پارس خودرو است که در دوران پس از انقلاب اسلامی و تقریبا به موازات دو خودرو رونیز و پیکاپ روانه خط تولید این شرکت شد. ماکسیما در حقیقت نیسان سفیرو (Cefiro) نسل سوم (A33) است که در سال 1988 میلادی به بازار جهانی معرفی شد و از دیدگاه پلتفرم با محصول لوکس نیسان با نام اینفینیتی I35 مشترک است اما در بسیاری از بخش‌ها نظیر سیستم تعلیق محور عقب تفاوت دارد.

ماکسیما به دلیل بهره بردن از اتاقی بزرگ (از کلاس سدان‌های سایز متوسط) و پیشرانه توانمند 3.0 لیتری V6 به همراه گیربکس دستی و اتوماتیک (آپشنال) به سرعت در دل مشتریان ایرانی قدرت طلب و بزرگ پسند جا باز کرد. بسیاری از مالکان سواری ماکسیما مونتاژ داخل را بسیار شبیه به محصولات آمریکایی می‌دانند و از آن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این خودرو یاد می‌کنند.

تنها ضعف ماکسیما قیمت نهایی زیاد و هزینه‌های نگهداری قابل توجه است اما با در نظر گرفتن توان فنی بسیار خوب، اتاق و صندوق جادار، سواری نرم و راحت و قدرت مانوردهی بسیار زیاد، این خودرو به یکی از خودروهای ماندگار بازار ایران بدل شد که حتی امروزه بازار دست دوم بسیار داغ و پرشوری دارد.

66.نیسان تییِنا

در سال‌های پایانی دهه 1380، شرکت پارس خودرو گزینه جدیدی را به عنوان جانشین ماکسیما از برند نیسان روانه خط مونتاژ کرد که نیسان تیینا (بخوانید: تی-یِنا) نام داشت. این خودرو در حقیقت نسل چهارم نیسان سفیرو با کد شناسایی J31 به شمار می‌آید که در بازار بسیاری از کشورها همچنان با نام سفیرو عرضه می‌شد.

تیِینا که در ایران به اشتباه تیانا نیز تلفظ می‌شود، همانند ماکسیما از کلاس سدان‌های سیز متوسط بود و از اتاق بزرگ و جادار و پیشرانه V6 بهره می‌گرفت. تیِینا دو تفاوت بسیار بزرگ و اساسی با ماکسیما داشت. اول آن‌ که پیشرانه به کار رفته در آن نمونه 2.5 لیتری و ضعیف‌تر از ماکسیما بود.

دومین تفاوت استفاده نیسان از گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر (CVT) در این خودرو بود که در دوران عرضه در بازار ایران گیربکس نسبتا جدید و البته بسیار ضعیف به حساب می‌آمد و میان مشتریان ایرانی طرفدار نداشت.

ایراد دیگر تیینا ارتفاع بسیار کم اتاق از سطح زمین بود که باعث می‌شد به هنگام حمل حداکثر وزن مجاز (حمل چهار سرنشین)، کف خودرو دائما با دست اندازهای غیر استاندارد جاده‌های ایران و رمپ پارکینگ منازل برخورد پیدا کند. همچنین ضعف و خرابی گیربکس CVT در این خودرو بسیار رایج بود که هزینه تعمیرات بسیار زیادی با خود همراه داشت. به همین دلیل تیینا هرگز نتوانست به عنوان جانشین ماکسیما در دل مشتران ایرانی جا باز کند. بازار دست دوم این خودرو در ایران نیز چندان تعریفی ندارد.

67.نیسان جوک

خودروی عجیب نیسان نیز با افتی وحشتناک به میزان ۲۵ درصد، امسال فقط ۲۵۸۰۰ هزار دستگاه فروش داشته و هفتاد و یکمین خودرو محبوب مردم اروپا است.

68.نیسان ایکس تریل(X-TRAIL)

جهان نوین آریا در سال ۲۰۱۶ نسل سوم نیسان ایکس تریل را به بازار کشور عرضه کرد. این شاسی‌بلند سایز متوسط که در جهان با نام روگ شناخته میشود، تا سال ۲۰۱۸ و به صورت محدود به کشور وارد شد. X Trail در چندین کشور مختلف نظیر کره جنوبی، آمریکا، تایوان، چین و … تولید می‌شود، عنوان پرفروشترین محصول شرکت نیسان را به خود اختصاص داده است.

این خودرو مجهز به یک موتور ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر است که می‌تواند ۱۷۱ اسب بخار قدرت و ۲۳۳ نیوتن متر گشتاور تولید کند. نیروی محرکه تولید شده توسط این پیشرانه توسط یک گیربکس اتوماتیک CVT ایکس ترونیک به هر چهار چرخ منتقل می‌کند.

طراحی زیبا خصوصا در فیس لیفت آخر که در بازار ایران حاضر است، کیفیت سواری بسیار فوق العاده، عملکرد بی‌نقص و راندمان بالای سیستم فنی، سیستم ایمنی قوی، تجهیزات رفاهی کامل و کیفیت مطلوب متریال و ساخت از نقاط قوت این خودرو ارزنده است.

متاسفانه این خودرو با وجود شایستگی کامل، خدمات پس از فروش محدودی دارد که از سوی شرکت وارد کننده ارائه می‌شود. این خودرو در بازار داخلی در زمینه تعمیر و نگهداری، ممکن است مالک خود را به دردسر بیندازد.

69.میتسوبیشی اوتلندر

دومین خودرو شاسی بلند محبوب میتسوبیشی که لقب پرفروش‌ ترین خودرو سال ۲۰۱۸ را نیز برای این کمپانی به دست آورده است، اوتلندر قدرتمند و تنومند است که با طراحی جدید خود همه بازار را شوکه کرده است. این خودرو نیز مانند سایر ژاپنی ‌ها در نسل ‌های اول خود تنها از نظر کیفیت سواری و دوام فنی حرف ‌های زیادی برای گفتن داشت. اما مدل ۲۰۱۸ این خودرو که در ایران نیز حضور دارد هم از نظر طراحی و امکانات و هم از نظر دوام و کیفیت سواری بهترین در نوع خود است. بنابراین بی دلیل نیست که فروش میتسوبیشی اوتلندر در سال ۲۰۱۸ بالا ترین رقم میتسوبیشی را به خود اختصاص داده است.

70.میتسوبیشی ASX

اگر شخصی از ما بپرسد که ماشین ژاپنی چی بخریم؟ و یا حتی خودروی میتسوبیشی چی بخرم؟ قطعا یکی از گزینه‌هایی که به او معرفی خواهیم کرد، میتسوبیشی ASX است.

ASX یکی دیگر از شاسی بلندهای سایز متوسط ژاپنی حاضر در بازار کشور است که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ به بازار کشور عرضه شده است. این سال‌های نسبتا طولانی حضور در ایران را می‌توان یکی از نقاط قوت این خودرو برشمرد.

میتسوبیشی ASX را در بازارهای جهانی به مدل RVR و یا اوتلندر اسپرت می‌شناسند. این خودرو از یک موتور ۲ لیتری ۴ سیلندر بهره می‌برد که توان تولید ۱۴۷ اسب بخار قدرت و ۱۹۶ نیوتن متر گشتاور را دارد.

این خودرو مجهز به سیستم AWD است و به همین جهات از توان آفرود قابل قبولی هم برخوردار است. تجهیزات ایمنی این خودرو مطلوب و از نظر امکانات رفاهی در سطح قابل قبولی قرار دارد. کیفیت ساخت بالا، سواری خوب، سیستم تعلیق و فرمان پذیری مطلوب به همراه طراحی مدرن و بهروز از ویژگی‌های مثبت این خودرو است. ابعاد این خودرو برای استفاده شهری بسیار مناسب است.

از نقاط ضعف میتسوبیشی ASX می‌توان به طراحی کابین ساده و عدم فضای مناسب برای سرنشینان اشاره کرد. روی هم رفته میتسوبیشی ASX خودروی قابل اطمینانی است که می‌تواند نیازها هر شخصی که به دنبال خرید خودروی ژاپنی است را بر طرف کند.

71.ام وی ام 315 هاچ بک

ام وی ام 315 پلاس، در واقع سومین فیس لیفت این هاچبک چینی است که مدیران خودرو، عرضه آنرا در تابستان 99 شروع کرد. در ام وی ام 315 پلاس، چهره خودرو، بیشتر از هر قسمت دیگری از آن، دستخوش تغییر شده اما طراحی قسمت عقبی خودرو، بدون تغییر خاصی، باقی مانده و تنها سپرش تغییر کرده و محل نصب مه‌شکن‌هایش، جابجا شده است.

اگر بخواهیم همه تغییرات ظاهری در ام وی ام 315 پلاس را نام ببریم، باید به این موارد اشاره کنیم: تغییر جلوپنجره، تغییر سپر جلو و عقب، اضافه شدن دیفیوزر عقب، گرافیک جدید چراغ های جلو و رینگ آلومینیومی جدید. در کابین 315 پلاس نیز اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که به چشم می‌خورد، داشبورد و فرمان جدید خودروست.

 دومین نکته در نمای داخلی 315 پلاس، رنگ‌بندی جدید کابینش است که حالا به رنگ نارنجی و مشکی درآمده؛ این نوع رنگ‌بندی هم روی صندلی‌های جلو و عقب دیده می‌شود و هم در قسمت‌هایی از داشبورد، کنسول وسط و حتی رودری‌ها نیز خودنمایی می‌کند. مدیران خودرو همچنین برای اولین بار، از گیربکس اتومات 4 سرعته برای خانواده 315 استفاده کرده؛ ضمن اینکه 10 آپشن کاملا جدید نیز به 315 پلاس اضافه کرده است. این آپشن‌ها عبارتند از: دی لایت و اتولایت، سیستم کنترل پایداری (ESP)، مانیتور 8 اینچی جدید، 2 حالت رانندگی (اکو و اسپرت)، کروز کنترل، سنسور فشار باد تایر (TMPS)، فرمان برقی، سانروف برقی و گرمکن آینه بغل

72.ام وی ام 315 صندوق دار

بعد از فیس‌لیفت 315 در سال 1393 و عرضه نسخه جدید آن، مدیران خودرو تیراژ مدل صندوقدارش را کمتر و کمتر کرد تا اینکه در سال 95 خط تولید آن را متوقف نمود. 315 صندوقدار نیوفیس ظاهر بسیار بهتری نسبت به مدل پیشین خود دارد به‌خصوص در قسمت عقب که چراغ‌ها و درب صندوقش کاملا تغییر کرده. 

به لحاظ تجهیزاتی نیز 315 نیوفیس تا مدل 95، امکانات یکسانی در مدل هاچ‌بک و صندوقدارش داشت. در بحث فنی نیز نسخه نیوفیس این چینی علاوه‌بر تغییرات ظاهری در بیرون و داخل خودرو، شاهد چندین ارتقای فنی هم بوده مثل: تقویت بدنه (در قسمت درب‌ها) و بهبود طراحی دیسک و صفحه.

73.سیتروئن C3

اولین خودروی پسابرجامی سیتروئن در کشور با قرارگرفتن در رتبه یازدهمین خودرو پرفروش بازار اروپا در ۴ ماهه اول ۲۰۱۸ توانسته در کل ۷۶ هزار دستگاه فروش کند که این اندازه توام با رشدی ۳.۷ درصدی بوده است.

 

74.مینی کوپر S

خودروی ۵۰۰ میلیونی پرشیا خودرو در کشور در رتبه سی‌وهشتم بازار اروپا را در مجموع عملکرد ۴ ماهه اول سال ۲۰۱۸ به دست آورده است. فروش مینی کوپر اس در این مدت بیش از ۴۳ هزار دستگاه فروش داشته است.

 

75.سانگ یانگ تیوولی

تیوولی یکی از محصولات بسیار با کیفیت و خوش اقبال کمپانی کره‌ای سانگ یانگ است. تیوولی از آن خودروهایی بود که خیلی زود جای خودش را در بازار خودرو پیدا کرد و به دلیل کیفیت بالا و عملکرد فنی خوبش توانست در میان رقبای متعدد، خودش را بالا بکشد.

تیوولی یک کراس اوور کامپکت و خوش چهره است که با قیمت مناسب و امکانات خوبش توانست در میان رقبای عمدتا چینی خود، خوش بدرخشد. مصرف سوخت پایین و خدمات مناسب شرکت وارد کننده از دیگر نقاط قوت این خودرو است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری با قدرت ۱۲۸ اسب بخار با شتاب ۱۰.۷ ثانیه را نیز باید از نقاط مثبت دیگر این خودرو دانست. ارتفاع تیوولی از زمین کم است و این باعث شده که بسیاری آن را نپسندند. سیستم تهویه دستی این خودرو و فرمان‌پذیری نه چندان خوب تیوولی نیز از جمله نکات منفی آن است.

76.جک S3

شرکت کرمان موتور در سال 1396، با توجه به تجربه خوبی که از مونتاژ و فروش جک S5 داشت، برای اولین‌بار تصمیم به مونتاژ نمونه اولیه جک s3 (مدل سال 2014) گرفت. برخلاف جک S5 که سبک طراحی نمای ظاهری آن یکی از دلایل فروش بسیار گسترده آن در بازار داخلی محسوب می‌شود، نمای ظاهری جک S3 به گونه‌ای است که به سختی می‌توان از کلمه زیبا برای توصیف آن استفاده کرد.

طراحی داخلی این خودرو به‌دلیل داشتن فرم خاص داشبورد در قسمت نمایشگر و مجاری هوای تهویه مطبوع شبیه به شاسی‌بلندهای آمریکایی است و در کل نسبت به نمای ظاهری در وضعیت بهتری قرار دارد. نمونه عرضه شده جک S3 دارای پیشرانه 1.6 لیتری 4 سیلندر با قدرت 107 اسب‌بخار و گشتاور 155 نیوتن‌متر است و همچنین این نیرو توسط گیربکس CVT به چرخ‌های جلو روانه می‌شود. این کراس‌اوور 1250 کیلوگرمی برای این که بتواند از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد در حدود 11 ثانیه زمان لازم دارد. همچنین مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 7.6 لیتر در 100 کیلومتر و حداکثر سرعت آن 180 کیلومتر بر ساعت عنوان شده‌است.

77.جک S5

جک S5 با قدرت در صدر لیست پرفروش‌ترین خودروهای های چینی در ایران قرار می گیرد. پرفروش ترین شاسی بلند چینی در ایران توانسته است از سال 1394 تا به اکنون طرفداران بسیاری به دست بیاورد و به یکی از ماشین‌های محبوب چینی در ایران تبدیل شود.

خودرو جک  S5که به آئودی شباهت زیادی دارد به یک موتور 4 سیلندری با حجم 2 لیتری مجهز است. توانایی تولید 174 اسب بخار و گشتاورد 235 نیوتن‌متر این موتور نشان‌دهنده قدرت و عملکرد مناسب جک اس 5 می باشد.

داشتن فضای کافی داخل کابین از دیگر ویژگی های عالی این خودرو چینی محسوب می شود که با داشتن صندلی‌های راحت، داشبوردی با طراحی خاص، قطعات لوکس و باکیفیت داخلی توانسته است در جذب رضایت کاربران موفق عمل کند.

جک S5 ، پرفروش ترین خودرو چینی در ایران به آپشن‌هایی مانند  سنسور باران، روکش چرمی برای فرمان، کامپیوتر برای صندلی راننده، کنترل سرعت در سربالایی، سیستم پایداری، قفل کودک، بلوتوث، سیستم پخش قوی، سنسور پارک جلو و عقب، کیسه هوا سرنشین جلو و راننده، چراغ عقب  LED، آینه‌های جانبی برقی دارای گرم‌کن، ترمز هیدرولیکی کمکی، هشدار باد چرخ‌ها، چراغ راهنما روی آینه، حافظه برای صندلی‌ها، دیمر،‌ کامپیوتر سفری، قابلیت تنظیم ارتفاع برای صندلی راننده، چراغ‌های جلو اتوماتیک، سیستم مخصوص ضد سرقت و سانروف مجهز می باشد.

 

78.جک J3

سال‌های 91 و 92 بازار ایران میزبان یکی دیگر از هاچ‌بک‌های چینی بود. کرمان موتور حساب ویژه‌ای روی این خودرو کرده بود ولی قافیه را به شرکت رقیب ،یعنی مدیران خودرو و مدل 315 او، واگذار کرد. این خودرو نیز مانند چری، هم در کلاس سدان و هم در کلاس هاچ‌بک تولید می‌شد. جی3 یا با نام دیگرش Tojoy خود را قربانی محصول بعدی شرکت یعنی J5 کرد. 

در واقع این اولین و آخرین هاچ‌بک کمپانی جک بود که توسط کرمانی‌ها به بازار ایران معرفی می‌شد. فارغ از کیفیت بحث‌برانگیز این جک، اغلب کارشناسان نسبت به طراحی مدرن آن اذعان کرده‌اند. آپشن جالبی درون کابین جی3 بود که در فضای تاریک به دلیل استفاده از نوارهای شبرنگ اتاق را نورانی می‌کرد. بسیاری از جوانان که خاطرات خوشی با پراید هاچ‌بک داشتند، خودروی بعدی خود را در همین کلاس و با جی3 تجربه کردند. آن روزها استفاده از سیستم صوتی دارای USB2 آن هم با 6 باند، برای خودرویی در این قد و قواره، یک مزیت بزرگ به حساب می‌آمد.

79.جک J5 

در گذشته‌ای نه‌چندان دور، وجود فاصله قیمتی قابل توجه میان خودروهای ایرانی و خودروهای وارداتی باعث شده بود تا بسیاری از مشتریان از داشتن حق انتخاب، محروم بمانند و عملاً برای خریدن مدل‌های اتومات غیرایرانی، شانسی نداشته باشند. 

جک J5 از اولین خودروهای چینی بود که به لطف بهره‌بردن از امکانات پایه‌ای خوب، توانست این شرایط را تغییر دهد و پنجره انتخاب خودروهای متوسط چینی را برای خریداران ایرانی باز کند. بعد از عرضه مدل دنده‌ای، کرمان‌موتور مدل اتوماتش را هم به بازار فرستاد و البته تمرکز اصلی‌اش را به تولید J5 اتومات معطوف کرد؛ خودرویی که هم پیشرانه حجیم‌تری داشت و هم اینکه به چندین آپشن بیشتر مجهز بود مانند: دکمه‌های کنترلی فرمان، سنسور باد تایر و صندلی 8 حالته جلو.

80.برلیانس H330

دومین خودرو پرفروش چینی در بازار ایران، برلیانس H330می باشد. این محصول که از خودروهای چینی مونتاژ شده توسط شرکت پارس خودرو می باشد، در فاصله سال‌های 1394 تا 1399 روی خط تولید این شرکت قرار داشت و در دو نسخه دنده‌ای و اتوماتیک با پیشرانه‌های 1.5 و 1.65 لیتری به دست مشتریان رسید.

شهرت خوب پارس خودرو، چهره متفاوت نسبت به خودروهای داخلی، امکانات قابل قبول و قیمت مقرون به صرفه از جمله دلایل محبوبیت برلیانس H330 نزد مشتریان ایرانی هستند. فرمان پذیری خوب و هندلینگ مناسب از مهمترین نقاط قوت برلیانس محسوب می شود. همچنین با نصب سیستم مک فرسون در بخش جلوی خودرو و میل پیچشی در عقب خودرو حتی در مسیر های نا هموار نیز خودرو تنش های وارده را به خوبی تعدیل کرده و به کابین منتقل نمی کند.

81.دانگ فانگ H30 کراس

دانگ فنگ اچ سی کراس که در لیست خوش فروش ترین ماشین های چینی در ایران قرار می گیرد، محصولی است که در همکاری دانگ فنگ چین و PSA فرانسه تولید شده و در عین سادگی خاصی یک خودروی مدرن محسوب می شود.

 طراحی ظاهری زیبا، مدرن و جوان‌پسند، طراحی خوب کابین، تعلیق نرم، هماهنگی پیشرانه و جعبه‌دنده، رانندگی آسان، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب و کیسه‌ی هوا برای راننده و سرنشین جلو، سیستم ترمز ABS و EBD و دوربین عقب از جمله مزایای دانگ فنگ H30 کراس به شمار می آید که آن را به یکی از پرفروش ترین ماشین های چینی ایران تبدیل کرده است. موتور 1.6 لیتری این خودرو، حداکثر توان خروجی 106 اسب بخار و 142 نیوتن‌متر گشتاور را دارد. این خودرو به عنوان پر آپشن ترین خودرو چینی در بازار ایران نیز شناخته می شود.

82.بسترن ‌B30

بسترن B30 یک سدان اتوماتیک و اقتصادی از بهمن موتور است که به دلیل کسب نمرات بالا از آزمون ایمنی معتبر و بهره‌مندی از تجهیزات ایمنی قابل قبول همچون کنترل کشش و کنترل پایداری نسبت به دیگر رقبای چینی خود در لیست پرفروش ترین خودروهای چینی در ایران قرار می گیرد.

 بسترن B30 در نمای جلو، چهره مد روز و چراغ‌های خشنی دارد. چراغ‌های جلو پنجره بزرگ با خطوط کرومی افقی، چراغ‌های مخصوص روز که در دو طرف سپر پایینی قرار گرفته‌اند و چراغ‌های کشیده و تعبیه چراغ های روز همگی نمای جلویی بسترن B30 را خوب و جوان‌پسند جلوه می دهد. صندلی‌های خودرو کاملا نرم و راحت هستند و به دلیل قیمت مناسب می توانیم آن را به عنوان محبوب ترین خودروهای چینی در ایران برای سفرهای خانوادگی معرفی کنیم.

سیستم HHC از تجهیزات نصب شده در خودرو بسترن B30 است که باعث می شود تا در هنگام سربالایی با برداشته شدن پا از روی پدال ترمز، برای جلوگیری از عقب رفتن خودرو، ترمزها کماکان و تا چند ثانیه خودرو را نگه دارند تا راننده زمان کافی برای فشردن پدال گاز را داشته باشد. علاوه بر این آپشن کروز کنترل در بسترن B30 از روی غربیلک فرمان قابل تنظیم است که برای جاده های برون شهری و مسافرت های طولانی سیستمی کاربردی و مفید است. B30 اولین سدان چینی مونتاژی ایران بود که در تست‌های ایمنی تصادف موسسه چینی C-NCAP موفق به کسب پنج ستاره ایمنی شده بود.

83.چانگان CS35

از جمله خودروهای چینی که توانسته جایگاه خود را در میان خریداران ایرانی باز کند چانگان CS35 است. این خودرو چینی از سال 1395 بر روی خط تولید شرکت سایپا قرار گرفته است.  یکی از مهم‌ترین دلایلی که چانگان CS35 توجه خریداران خودرو را جلب کرده طراحی خارجی خوب و جذاب این خودرو است. به‌ جرأت می‌توان گفت چانگان CS35 جزو زیباترین خودروهای چینی بازار خودرو کشور است. با وجود ابعاد نه‌چندان بزرگ CS35، داشتن خطوط حجمی بر روی بدنه‌ این خودرو باعث عضلانی دیده شدن آن می‌شود. از لحاظ طراحی داخلی، چانگان CS35 دارای طراحی نسبتا ساده اما زیبایی است.

از لحاظ فنی، چانگان CS35 در بازار چین با دو پیشرانه 1.5 و 1.6 لیتری ارائه می‌شود، اما نمونه مونتاژی در ایران فقط با یک پیشرانه 1.6 لیتری عرضه می‌شود که باعث ایجاد قدرتی معادل قدرتی معادل 105 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه و گشتاور 142 نیوتن‌متر در 4000 دور بر دقیقه می شود. گیربکس به‌کار رفته در این خودرو 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک است و از عملکرد خوبی برخوردار است. نمونه اتوماتیک چانگان CS35 که تیپ فول این خودرو است، امکاناتی نظیر سیستم کروز کنترل، کامپیوتر اطلاعات سفری، سانروف، آینه‌های جانبی برقی، صندلی چرمی، چراغ‌های جلوی هالوژن با قابلیت تنظیم ارتفاع، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب و گرم‌کن شیشه‌ی عقب و… دارد.

84.KMC K7

یکی از محبوب‌ترین خودروهای شاسی‌بلند چینی همین کی‌ام‌سی است. این خودرو با ظاهری جذاب و لوکس و اتاقکی جادار و راحت توانسته توجه ایرانی‌ها را به‌سمت خود جلب کند.

آپشن‌های این خودرو از جمله سیستم تک‌لمسی شیشه‌ها، سیستم صوتی قوی با ۱۰ بلندگو و کروز کنترل از ویژگی‌های شاخص آن هستند. موتور کی‌ام‌سی ۱٫۵ لیتری است و گیربکس اتوماتیک ۶ساعته دوکلاچه‌ای دارد. با وجود چنین سیستمی، تعویض دنده بسیار نرم و روان انجام می‌شود.

85.چری تیگو 8 پرو

چری تیگو هم از بهترین خودروهای چینی بازار ایران است. این خودرو هم با آپشن‌های متنوع و فضای جادار توانسته از محبوب‌های بازار خودروهای شاسی‌بلند چینی باشد. حجم موتور چری تیگو ۸ پرو در حدود ۱٫۶ لیتر است و ظاهر لوکس و جذابی دارد.

این خودرو از دسته محصولات چینی است که در سال‌های اخیر طراحی بسیار مناسب و به‌روزی دارد. چری تیگو از کراس‌اوورهای باکیفیت بازار است که مصرف سوخت نسبتاً مناسبی (۷ لیتری) دارد و از نظر فنی هم با وجود ویژگی‌هایی مانند ترمز اضطراری اتوماتیک می‌تواند در دسته بهترین‌ها قرار بگیرد.

86.بهمن موتور دیگنیتی

دیگنیتی در واقع خودرویی چینی است که گروه بهمن موتور آن را با نامی تازه روانه بازار کرده است. این خودرو همان دانگ فنگ ix5 است. این خودرو ابعاد بزرگی دارد و جادار است. پیشرانه آن ۱٫۵ لیتری است و قیمتش نسبت به بهترین خودروهای چینی موجود در بازار مقرون‌به‌صرفه به‌نظر می‌رسد.

این خودرو ظاهری اسپرت دارد و حجم موتورش تقریبا ۱٫۵ لیتر است. فضای کابین بهمن موتور دیگنیتی زیاد است و طراحی داخل آن هم کیفیت خوبی دارد. سواری با این خودرو تجربه خوبی برای راننده و مسافران به‌همراه می‌آورد.

87.بهمن موتور فیدلیتی

فیدلیتی هم مانند دیگنیتی از محصولات چینی است که بهمن موتور در ایران عرضه می‌کند. این خودرو همان جتور x70 چینی است که با وجود آپشن‌های متعدد، طراحی درونی و بیرونی مطلوب و کیفیت فنی مناسب توانسته در شمار بهترین خودروهای چینی بازار ایران قرار بگیرد.

بهمن موتور فیدلیتی هم جادار و بزرگ است و موتوری قوی با حجم ۱٫۶ لیتر دارد. مصرف سوخت این خودرو هم نمره قبولی می‌گیرد. در هر ۱۰۰ کیلومتر، مصرف سوخت این خودرو در حدود ۷٫۵ لیتر است. آپشن‌های فیدلیتی پرشمار هستند و از جمله آنها می‌توان به سیستم فرمان برقی، سنسور پارک عقب و سیستم تشخیص نقاط کور اشاره کرد.

88.هاوال H2

هاوال از محصولات یکی از بهترین برندهای چینی است. این خودرو با طراحی شکیل و کیفیت ساخت بالا توانسته از خودروهای محبوب و موفق بازار ایران باشد. این خودروی شاسی‌بلند چینی آنچنان بزرگ و حجیم نیست.

سواری نرم و راحت و ایمنی بالایی که دارد، از آن گزینه مناسبی برای سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری می‌سازد. این خودرو پیشرانه‌ای ۱٫۵ لیتری دارد و طراحی داخلی‌اش ساده و مینیمال است.

89.لاماری ایما

این خودرو هم از محصولات چینی مطلوبی است که با قیمت نسبتاً مطلوبی به بازار عرضه می‌شود. طراحی لاماری تاحدی شبیه KMC K7 است و نمای داخلی زیبایی دارد. حجم موتور این خودرو ۱٫۵ لیتر است و از آپشن‌های موجود در آن می‌توانیم به کروزکنترل، ترمز ضدقفل و سنسور عقب اشاره کنیم.

در آزمون‌های رانندگی معروف دنیا، لاماری توانسته ۵ ستاره دریافت کند و از نقطه‌نظر ایمنی در جایگاه بسیار مطلوبی قرار بگیرد. ظاهر این خودرو از شاخصه‌هایی است که باعث شهرت و محبوبیتش در بازار داخلی شده است.

90.هایما S7 پلاس 

شاید طراحی هایما S7 پلاس نسبت به موارد دیگر موجود در این فهرست آنچنان جدید نباشد اما ویژگی‌هایی مانند قیمت مناسب و خدمات پس از فروش گسترده باعث می‌شود که از گزینه‌های قابل‌توجه موجود در بازار باشد.

 این خودرو حجم موتوری در حدود ۱٫۸ لیتر دارد و مجهز به سیستم ترمز ضدقفل و سیستم کمک‌ترمز است. سیستم تعلیق آن هم عملکرد خوبی دارد و گیربکس آن به‌خوبی کار می‌کند. در شرایط رانندگی مختلف، تعویض‌های خوبی از سوی این خودرو انجام می‌شود.

91.چری آریزو 5 توربو

این خودرو از بهترین گزینه‌های چینی است که در بازار ایران به فروش می‌رسد؛ اما چرا؟ کابین بزرگ و فضای جادار، عملکرد مطلوب جعبه‌ دنده در کنار شتاب خوبی که چری آریزو دارد، باعث می‌شود که در شمار بهترین‌ها جایی برای خود پیدا کند.

 مصرف سوخت چری هم مطلوب و در حدود ۶.۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است. این سدان خوش‌قیافه امکانات و آپشن‌های مختلفی مانند کروز کنترل هوشمند، سنسور عقب و کنترل ایستایی در سربالایی هم دارد.

92.چری آریزو 6

این خودروی چینی با حجم موتور تقریبی ۱.۵ لیتر و آپشن‌های پرتعدادی که دارد در میان بهترین‌ها قرار می‌گیرد و پرطرفدار است. از تجهیزات جانبی آن می‌توانیم به سانروف، مسیریاب ماهواره‌ای، سیستم تهویه دیجیتال و کروز کنترل اشاره کنیم.

 چری آریزو ۶ ایراداتی هم دارد، برای مثال عملکرد کولرش آنچنان مطلوب نیست. با این حال، امکانات و ویژگی‌های خوبش مانند طراحی خوب کابین، شتاب مناسب و عملکرد مطلوب گیربکس از آن گزینه خوبی برای خرید می‌سازند.

93.ام جی 360

از بهترین خودروهای چینی بازار ایران باید به ام جی ۳۶۰ هم اشاره کنیم. این خودرو ایمنی خوبی دارد. شتاب مناسب و فرمان‌پذیری مطلوبش هم از امتیازاتی است که باعث شده در این فهرست قرار بگیرد.

 باید بدانید که پیداکردن قطعات این خودرو کار ساده‌ای نیست اما طراحی داخلی و خارجی خوب، شتاب عالی و موتور قوی آن باعث می‌شود که گزینه مناسبی برای خرید باشد.

94.فونیس تیگو 7 پرو

موفقیت چری تیگو ۷ که امروز دیگر تحت برند ام‌وی‌ام تولید می‌شود باعث شد نسل بعدی این خودرو یعنی تیگو ۷ پرو با وجود کاهش قابلیت‌های اسپرت، باز هم بتواند در بازار موفق ظاهر شود. البته از اثر گزینه‌هایی چون فروش شرایطی، مشخصات فنی امتحان پس داده و طراحی امروزی بر موفقیت این کراس‌اوور نیز نباید گذشت.

95.چری تیگو 5

یکسال پس از عرضه تیگو5 و به‌صورت دقیق‌تر در ابتدای زمستان 95، مدیران‌خودرو همگام با خطوط تولیدی چری در چین، نمونه فیس‌لیفت شده تیگو5 را معرفی کرد که در قسمت ظاهری، تغییر در گرافیک چراغ‌های جلو و طراحی مجدد سپر و درب صندوق عقب از مهم‌ترین تفاوت‌هایش با نسخه‌های قبلی این خودرو بودند.

 در بحث تجهیزات نیز چندین ویژگی جدید مانند آینه‌های تاشو برقی و دوربین دینامیک دنده عقب (نمایش خطوط کمکی پارک با حرکت فرمان) به لیست تجهیزات استاندارد خودرو افزوده شده بود. در بهار 97 نیز دومین به‌روزرسانی تیگو5 در ایران معرفی شد که البته هیچ تغییری در ظاهر خودرو رخ نداد ولی چندین مورد جدید به تجهیزات خودرو افزوده شد که مهم‌ترین‌شان عبارتند از: تریم جدید کابین (چرم دو رنگ مشابه تیگو7 اکسلنت)، مانیتور 10 اینچی عمودی، نویگیشن، اضافه‌شدن سنسور جلو و سنسور باران و نهایتا لوگولایت (یا چراغ خوش‌آمدگویی با آرم چری) زیر درب‌های جلو. تیگو5 ورژن 97 همچون گذشته، در دو تیپ لاکچری و اکسلنت قابل خریداری بود ولی به‌دلیل داشتن امکانات جدید، تیپ لاکچری آن به «IL» و تیپ اکسلنت آن نیز به «IE» تغییر نام داد.

 مدیران خودرو از بهار 1400 نیز تیگو5 توربو را در قالب تیپ TE و به تعداد محدود، به بازار فرستاد. برای تیپ TE از قلب توربوشارژ تیگو7 استفاده شده که علی‌رغم کاهش حجم موتور اما قدرت و گشتاور بیشتری نسبت به موتور 2.0 لیتری تنفس طبیعی تیگو5 دارد. همچنین گیربکس تیپ TE از نوع 9 دنده مجازی است که قبلا در آریزو6 نیز دیده بودیم. «فرمان برقی» تنها آپشن‌ جدیدی است که مدیران خودرو به تیپ TE اضافه کرده است.

96.ام وی ام X22 پرو

ام وی ام X22 پرو با تکیه بر فروش قابل توجه مدل قبلی و توقف تولید مدل هاچ بک ۳۱۵ پلاس جای خود را خیلی زود در بازار باز کرد. البته طرح‌های فروش متنوع و منعطف، ظاهر به‌روزرسانی شده و عدم وجود رقیب مستقیم تازه‌نفس نیز از جمله عواملی بودند که باعث شدند ضعف‌های حرکتی و هندلینگ  X22 پرو روی فروش آن اثر منفی نگذارند.

97.ام وی ام X55 Pro

ام وی ام ایکس 55 پرو نسل جدید این خودرو جذاب است که رقیبی تازه نفس برای کراس اوورهای کامپکت بازار به شمار می رود. این محصول در طراحی ظاهری، کابین و مشخصات فنی نسبت به مدل قبلی پیشرفت زیادی داشته و توانسته توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند.

ایکس 55 پرو ظاهر زیباتر و تکنولوژی جدیدتر را به شما ارائه می دهد و اکنون با سلیقه خریداران جوان، بیش از پیش، هماهنگ است. طراحی ایکس 55 پرو بر اساس آخرین استانداردهای جهانی صورت گرفته است.

استفاده از جلو پنجره ماتریسی طرح کهکشانی، پیش از هر چیز، جلب توجه می کند. چراغ های جلو از نوع هالوژنی در نسل قبل، به نمونه LED تغییر پیدا کرده اند. فرم طراحی سپر جلو هم به کلی عوض شده و اینک ظاهر اسپرت تری دارد. دی لایت های به کار رفته در کناره های سپر، چهره خودرو را مدرن تر نشان می دهند. از نکات بارز در طراحی ظاهری ایکس 55 پرو، استفاده از قطعات تزئینی قرمز رنگ در نقاط مختلف بدنه است که جلوه اسپرت به ظاهر این کراس اوور می بخشد. طرح جدید رینگ های 17 اینچی نیز بیشتر با ماهیت این خودرو همخوانی دارد. در نمای عقب شاهد همان چراغ های سه بعدی دوست داشتنی هستیم و نصب باله اسپرت و دیفیوزر هم به جذاب تر شدن این بخش، کمک شایانی کرده است.

98.ام وی ام X33

سال 2010 چری اولین فیس‌لیفت تیگو را رونمایی کرد و از آنجایی که چینی‌ها به فکر گسترش تعداد اعضای خانواده تیگو بودند، نام خودرو را از تیگو به تیگو3 تغییر دادند. این فیس‌لیفت در مدل 93 به خیابان‌های ایران آمد. مدیران خودرو با اینکه نام این مدل را X33 FL (حروف FL به نشانه فیس‌لیفت بودنش) گذاشته بود اما روی صندوقش عبارت New X33 را حک کرده بود.

 در سری دوم X33، علاوه‌بر سپرها، چراغ‌ها نیز مجددا طراحی و به LED مجهز شدند. درون کابین خودرو همه چیز بهتر شده و ظاهرا تلاش طراحان بر این بوده که دیگر چیزی از کابین سابق این خودرو، در ذهن‌ها تداعی نشود و خوشبختانه موفق هم بوده‌اند چراکه با تغییر رودری‌ها، استفاده از تریم مشکی (به‌جای تریم کرم در سری اول)، طراحی مجدد داشبورد و کنسول، اضافه‌شدن نمایشگر چندمنظوره در صفحه کیلومتر کاملا جدیدش و نهایتا فرمان خوش‌دست جدیدش، چری حالا نشاط، هیجان و حس مدرنیته شرقی را به کابین X33 نیوفیس، تزریق کرده است. در بخش فنی نیز مهم‌ترین اتفاق در X33 نیوفیس، امکان سفارش آن با جعبه‌دنده CVT با قابلیت تعویض دستی بود که به گفته مدیران خودرو منجر به کاهش 20 درصدی مصرف سوخت آن شده است.

99.SWM G01F

SWM G01 یک خودروی کراس اور دو رگه چینی – ایتالیایی است که توسط شرکت سیف خودرو در دو تیپ ساده و مجهز به کیت بدنه به بازار ایران عرضه شد. تیپ G01 از نظر طراحی ظاهری تفاوت هایی با تیپ G01 F این خودرو دارد.

SWM G01 و SWM G01F در بخش مشخصات فنی کاملا مشابه به یکدیگر هستند. این خودروها از یک پیشرانه 4 سیلندر 1/5 لیتری توربو شارژ بهره می برند. این پیشرانه توانایی تولید 155 اسب بخار قدرت و 220 نیوتن متر گشتاور را دارد. شتاب 0 تا 100 این کراس اور چینی حدود 12/7 ثانیه و مصرف سوخت ترکیبی آن 9/6 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده است. وظیفه انتقال قدرت پیشرانه به چرخ های جلوی خودرو بر عهده یک جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک می باشد. این جعبه دنده با اینکه تعویض دنده های سریعی ندارد اما از نظر رانندگی بسیار آرام و کم استهلاک تر از جعبه دنده های دوکلاچه است و از طرفی تنبلی و یکنواختی جعبه دنده های CVT را نیز ندارد. سیستم تعلیق SWM G01 در چرخ های جلو از نوع مک فرسون و در چرخ های عقب از نوع مولتی لینک می باشد که عملکردی در سطح دیگر رقبایش دارد.

100.پژو 2008

اولین خودروی پسابرجامی پژو در کشور هفدمین خودروی محبوب اروپایی‌هاست که با فروش ۶۶ هزار دستگاهی، امسال نزدیک به ۴ درصد افت فروش داشته است.