تیگو 7 پرو و جک k7 دو محصول شهری خوشقدوقامت هستند که این روزها برخی مشتریان را در جبهه مقابل همدیگر قرار دادهاند. این دو خودرو قیمتی نزدیک به هم دارند و همین موضوع باعث شده تا طرفداران ماشینهای کراس اوور نسبتا گرانقیمت به سمت یکی از این دو محصول متمایل شوند و آن را بهتر از دیگری بدانند. جهت پاسخ به سوالات مشتریان احتمالی یکی از این دو شاسی بلند شهری تصمیم گرفتیم به مقایسه تیگو 7 پرو و جک k7 بپردازیم تا به ابهامات افرادی که به دنبال خرید تیگو 7 نسخه پرو و کی ام سی k7 هستند را به طور نسبتا جامع پاسخ داده باشیم.
مقایسه تیگو 7پرو و KMC K7 از لحاظ طراحی
در ابتدای مقایسه تیگو 7 پرو با جک k7 به سراغ طراحی این دو شاسی بلند شهری میرویم. همانطور که در تصاویر پیداست، این دو محصول چینی گرچه از بهروزترین ترند طراحی محصولات چینی بهره نمیبرند و در فهرست تولیدات شرکت متبوع خود جزو طراحیهای قدیمیتر به حساب میآیند، اما در بازار ایران خودروهایی جدید، شیک و خوش پرستیژ محسوب میشوند.

بنابراین شمایل هر دو محصول طرفداران مختص به خود را پیدا خواهد کرد. اما در این میان ظاهر تیگو ۷ پرو کمی ساده و پختهتر به نظر میرسد. این در حالی است که در سمت دیگر طرح چهره کی ام سی کی ۷ کمی فانتزی بوده و احتمال دارد بعضی مشتریان این سبک طراحی مدرن و اصطلاحاً رباتیک را چندان نپسندند. با این وجود میزان لوکس بودن در محصول کرمان موتور یعنی کی ام سی k7 بیشتر تجلی پیدا میکند.

در مورد طراحی کابین نیز وضعیت جک k7 کمی بهتر از حریف است اما تیگو ۷ پرو نیز نمای داخلی نسبتا مدرن اما سادهتری در معرض دید قرار میدهد. هر دو خودرو کابین تقریبا جادار و راحتی دارند اما از این لحاظ نیز شرایط جک k7 نسبت به حریف بسیار بهتر بوده و بهویژه در صندلیهای ردیف دوم فضای پای بسیار بیشتری در اختیار سرنشینان خواهد بود.

همچنین صندوق عقب در حالت عادی ۹۶۰ ظرفیت دارد که کاملاً جوابگوی نیازهای شما و به ویژه خانوادههای پرجمعیت در بحث مسافرت خواهد بود. چری تیگو 7 پرو نیز از این حیث اصلا دستوپابسته نیست و معادل ۸۸۹ لیتر گنجایش برای جا دادن لوازم در صندوق عقب خود تدارک دیده است.

مقایسه تیگو 7 پرو و جک k7 از نظر مشخصات فنی
در ادامه مقایسه تیگو 7 پرو و KMC K7 به مبحث بسیار مهم مشخصات فنی این دو محصول میرسیم. طبق رسم این سالهای صنعت خودرو ایران، هر دو محصول مورد نظر ما در این در اینجا به موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ مجهز هستند.
چری تیگو ۷ پرو از موتور توربوشارژ خود قدرتی معادل ۱۵۷ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور دریافت و آن را از طریق گیربکس سی وی تی ۹ سرعته به محور چرخهای جلو انتقال میدهد. البته در کاتالوگ این خودرو نوشته شده که قدرت موتور آن ۱۷۰ اسب بخار است اما با توجه به اینکه این پیشرانه با محصولاتی مثل آریزو۶ و آریزو ۵ توربو جدید کاملا مشترک است، بنابراین احتمال میدهیم که این رقم بهاشتباه در کاتالوگ تیگو ۷ پرو ذکر شده باشد.

در سوی دیگر کی ام سی k7 با موتور توربوشارژ تزریق مستقیم قدرتی معادل ۱۷۱ اسب بخار و ۲۵۱ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک دو کلاچه به محور جلو منتقل میکند. در مورد شتاب صفر تا صد این خودروها اطلاعات دقیق و رسمی در دسترس نیست، ولی با توجه به آنکه وزن جک کی۷ حدود ۳۳۵ کیلوگرم نسیت به فونیکس تیگو ۷ پرو سنگینتر است و توانایی موتور آن به همان نسبت بالاتر نیست، بنابراین به نظر میرسد که چری تیگو ۷ پرو بتواند کمی چابکتر از حریف خود عمل کند. البته اختلاف چابکی این دو چندان زیاد نیست و نهایتا به حدود یک ثانیه اختلاف در رکورد شتاب صفر تا صد این دو خودرو خواهد رسید. (طبق تستهای غیررسمی انجامشده شتاب صفر تا صد چری تیگو ۷پرو معادل تقریبی ۱۱ ثانیه بوده و این رقم برای جک کی ۷ به حوالی ۱۲ ثانیه میرسد)

متاسفانه گاهی مواقع مشاهده شده که گیربکس برخی نمونههای کی ام سی کی7 هنگام دنده عقب رفتن و پارک دوبل با مشکلاتی نظیر تقه و عملکرد نامناسب روبرو بوده که به احتمال قوی تاکنون از سوی کرمان موتور برطرف شده باشد و نمونههای جدیدتر این خودرو بدون ایراد در عملکرد گیربکس در اختیار مشتریان قرار گرفته باشند.
کیفیت سواری هر دو خودرو کمی خشک به نظر میرسد که برای چنین کراس اوورهایی طبیعی است. از لحاظ چسبندگی و پایداری وضعیت کی ام سی نسبتا بهتر است و در سرعتهای عادی تعادل مطلوبتری ارائه میدهد. هرچند تیگو ۷ پرو نیز در این زمینه عملکرد قابل قبول و مناسبی دارد. بنابراین به نظر میرسد که در بخش فنی، وضعیت تیگو ۷ پرو چه از لحاظ عملکردی و چه از نظر استهلاک نسبت به کی ام سی کی ۷ کمی بهتر باشد و دوام فنی آن در طول زمان مطلوبتر از حریف باشد.
آپشن های فونیکس تیگو ۷ پرو
کروز کنترل، سیستمهای کنترل کشش و پایداری، کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل سرعت در سرپایینی، حسگرهای پارک جلو و عقب، سنسور باران و فشار باد تایرها، دیلایت، اتولایت، ترمز پارک برقی، اتوهلد، تنظیم خودکار ارتفاع نور چراغهای جلو، فرمان برقی با روکش چرمی و گرمکن، نمایشگر لمسی ۱۰.۲۵ اینچی مالتی مدیا با نویگیشن، دوربین ۳۶۰، دوربین عقب و جانبی، بلوتوث، usb، صفحه کیلومتر دیجیتال، شش کیسه هوا، ورود و استارت بدون کلید، تهویه اتوماتیک دو کاناله با دریچه عقب، صندلی برقی راننده، گرمکن صندلیهای جلو، شارژر وایرلس، صندوق برقی هوشمند، سقف پانوراما و سانروف، آینههای جانبی تاشونده برقی گرمکندار و…

آپشنهای کی ام سی K7
چهار کیسه هوا ( جلو،جانبی، کنترل پایداری الکترونیکی ESC، کنترل توقف در سربالایی، کنترل سرعت خودرو در سرپایینی HDC، سیستم نیروی کمکی ترمز BAS، ترمز پارک برقی، اتوهلد، کنترل کشش یا هرزگردی ، پایش فشار باد تایرها TPMS، سنسورهای پارک جلو و عقب، دوربین 360، سانروف پانوراما، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمهای، اتولایت، سامانه تک لمس برای باز و بسته شدن تمامی شیشهها، شیشهبالابر با قابلیت تشخیص مانع، آینههای جانبی برقی تاشونده خودکار همراه با گرمکن، صفحه آمپر تمام دیجیتال 12.3 اینچی، تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، فیلتر هوای کابین، دریچههای تهویه برای سرنشینان عقب، اهرم تعویض دنده الکترونیکی، در برقی صندوق عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع، دیلایت، تنظیم برقی صندلی راننده در 6 جهت، تنظیم برقی صندلی شاگرد در چهار حالت، کنسول میانی ردیفهای جلو و عقب، مموری و ماساژور صندلی راننده، نمایشگر 12،3 اینچی، بلوتوث، مسیریاب ماهوارهای ، خروجی برق ردیف جلو ، ردیف عقب USB پنج ولت، باز شدن درب صندوق عقب با حسگر پا، سیستم صوتی Infinity با 10 اسپیکر، کروز کنترل، گرمکن و سردکن صندلیهای جلو و…
بدون دیدگاه